Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Όχι σε αγκαλιές και χειραψίες»: Δεν ακολούθησαν την εντολή οι παίκτες στο Κύπελλο Αγγλίας

Προβληματισμός επικρατεί στην Premier League αλλά και στην Αγγλική Ομοσπονδία μετά την χθεσινή εικόνα των εναγκαλισμών ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, παρά την εντολή να αποφεύγονται λόγω... κορωνοϊού.

Προβληματισμός επικρατεί στην Premier League αλλά και στην Αγγλική Ομοσπονδία μετά την χθεσινή εικόνα των εναγκαλισμών ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, παρά την εντολή να αποφεύγονται λόγω… κορωνοϊού.

Την περασμένη εβδομάδα οι ομάδες της Premier League αλλά και μικρότερων κατηγοριών, έλαβαν μία επιστολή στην οποία αναφέρονταν πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ, να αποφεύγουν τις χειραψίες και τις αγκαλιές όταν αυτό δεν είναι αναγκαίο, αλλά και την ανταλλαγή της φανέλας μετά το τέλος του αγώνα.

Όμως στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας όπου έγιναν οι αγώνες του Κυπέλλου Αγγλίας, ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που τηρήθηκαν οι οδηγίες, ειδικά με τις αγκαλιές των παικτών μετά από ένα γκολ. Στην Αγγλία λόγω της ανόδου των κρουσμάτων στις ομάδες, προσπαθούν η Λίγκα και η Ομοσπονδία να θέσουν αυστηρά μέτρα καθώς δεν επιθυμούν να διακόψουν τα πρωταθλήματα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button