Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ζωσιμάδες»: Μετά από 9 χρόνια αποκτήθηκε επιτέλους το ειδικό μηχάνημα για τον πάγο!

Κάλλιο αργά... παρά ποτέ!

Τον Ιανουάριο του 2012, πριν από ακριβώς 9 χρόνια, όλη η Ελλάδα ασχολήθηκε με τον παγωμένο αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκτοτε το γήπεδο θεωρούταν συνώνυμο του χειρότερου αγωνιστικού χώρου της Ελλάδας. Μάλιστα είχε γίνει «ανέκδοτο» και το «ειδικό μηχάνημα» που θα έδινε τη λύση, το οποίο τελικά ήταν κάτι σκούπες που δεν μπορούσαν φυσικά να λιώσουν τον πάγο.

Από το 2012 ως πρόσφατα ελάχιστα έγιναν. Η προηγούμενη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου είχαν προσπαθήσει να λύσουν το πρόβλημα της πλευράς που δεν τη βλέπει ο ήλιος τον χειμώνα, αλλάζοντας το υλικό της σκεπαστής, αλλά ούτε αυτή η λύση ήταν αρκετή.

Το καλοκαίρι η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ υπό τον κ. Κολόκα μελέτησε διάφορες προτάσεις και ήταν προχωρημένη η σκέψη για ειδικές λάμπες θερμότητας, την οποία χρησιμοποιούν διάφοροι σύλλογοι στο εξωτερικό, όμως προσφάτως βρέθηκε ένας άλλος τρόπος και τελικά προτιμήθηκε η τουρμπίνα θερμού-ψυχρού αέρα, που θα δώσει διάφορες λύσεις.

Παρότι φέτος έχουμε πολύ ήπιο χειμώνα, με πολλές βροχές, σίγουρα στο μέλλον το μηχάνημα αυτό θα βοηθήσει τον αγωνιστικό χώρο να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κολόκα, κατά τη διάρκεια συντήρησης του αγωνιστικού χώρου.

super-fm.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button