Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Και η ΑΕΚ μιλάει με Σπόρτινγκ για Ριμπέιρο»

Στην Πορτογαλία γράφουν για την Ένωση και τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ και οι πληροφορίες τους έχουν βάση.

Στην Πορτογαλία γράφουν για την Ένωση και τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ και οι πληροφορίες τους έχουν βάση.

Μετά από δημοσιεύματα στην Ελλάδα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 30χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ Ρενάν Ριμπέιρο, της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η πορτογαλική «Record» σήμερα εμπλέκει και την ΑΕΚ. Αναφέρει πως η Ένωση είναι σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για την περίπτωση του Ριμπέιρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ο Ριμπέιρο όντως έχει απασχολήσει την ΑΕΚ. Ο γκολκίπερ από το Ριμπεϊράο Πρέτο, φέτος δεν έχει συμμετοχές στην Σπόρτινγκ, μετά από τρεις σεζόν, που χωρίς να είναι βασικό, σημείωνε πάντα διψήφιο αριθμό συμμετοχών.

Από κει και πέρα, σύμφωνα και με το δημοσίευμα της «Record» η Σπόρτινγκ θα επιθυμούσε την πώληση του και γίνεται λόγος για περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο, που θα επιθυμούσε να αποκομίσει από αυτή. Σημειώνεται όμως πως από τους μέχρι τώρα συνομιλητές της για την περίπτωση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ, δεν φαίνεται εύκολο να πιάσει αυτά τα χρήματα. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο, ακόμη και για πρόθεση της Σπόρτινγκ να συζητήσει δανεισμό για περισσότερο από μισή σεζόν, καθώς και το συμβόλαιο του είναι μεγάλο. Ο Ριμπέιρο σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμβόλαιο που αγγίζει τις 900 χιλιάδες ετησίως!

Το δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του γκολκίπερ που αγωνίστηκε επί χρόνια στην Ατλέτικο Μινέιρο και την Σάο Παολο, πριν πάρει μεταγραφή για την Εστορίλ το καλοκαίρι του 2017. Στην Σπόρτινγκ πήγε την αμέσως επόμενη σεζόν.

Στην Ένωση η αναζήτηση τερματοφύλακα δεν παρουσιάζεται ως προτεραιότητα, αλλά όπως είχαμε αποκαλύψει πριν μερικές εβδομάδες στην εκπομπή «After» του Βασίλη Βέργη στο SDNA, οι άνθρωποι της είχαν αρχίσει να τσεκάρουν την αγορά.

Η περίπτωση του Ριμπέιρο δεν είναι από τις εύκολες, αλλά αν η ΑΕΚ μπορούσε να πετύχει μια καλή οικονομική συμφωνία, ακόμη και σε βάση δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2022, θα την προχωρούσε από τώρα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button