Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Μεντί είχε σπάσει ξανά την καραντίνα για φιλενάδα από την… Ελλάδα! (pics)

Ο Μπενζαμέν Μεντί, ο οποίος έσπασε την καραντίνα με πάρτι παραμονής Πρωτοχρονιάς, είναι... υπότροπος, αφού είχε παραβεί τους κανόνες κατά του κορονοϊού και τον Ιούνιο, για χάρη μιας φιλενάδας του που ταξίδεψε στην Αγγλία από την Ελλάδα.

Ο Μπενζαμέν Μεντί, ο οποίος έσπασε την καραντίνα με πάρτι παραμονής Πρωτοχρονιάς, είναι… υπότροπος, αφού είχε παραβεί τους κανόνες κατά του κορονοϊού και τον Ιούνιο, για χάρη μιας φιλενάδας του που ταξίδεψε στην Αγγλία από την Ελλάδα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υπερασπίστηκε τον Μπενζαμέν Μεντί για την παραβίαση των κανόνων της καραντίνας με το πάρτι που διοργάνωσε, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Γάλλος αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μεντί, όμως, αποδεικνύεται… υπότροπος, αφού τον Ιούνιο είχε παραβεί και πάλι τους κανόνες κατά του Covid-19. Πως; Είχε προσκαλέσει στην Αγγλία μια φιλενάδα του ονόματι Κλαούντια Μαρίνο, η οποία πέταξε προς το Νησί προερχόμενη από την… Ελλάδα!

Η βρετανική κυβέρνηση είχε επιβάλει 14ημερη καραντίνα για τους ταξιδιώτες εκτός Αγγλίας από τις 6 Ιουνίου, με πολύ τσουχτερά πρόστιμα. Ο Μεντί, όμως, προσκάλεσε την Μαρίνο στο σπίτι του για να… ντριμπλάρει τις Αρχές.

Η 22χρονη Κλαούντια έμεινε τέσσερις μέρες στην οικία Μεντί και, μάλιστα, μια μέρα ο ποδοσφαιριστής την πήγε στο Λιντς, όπου επισκέφτηκε τον οδοντίατρό του. Η κοπέλα γύρισε πίσω στις 2 Ιουλίου και ο Μεντί της ζήτησε να σβήσει ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram μέσα από το σπίτι του. Αδιόρθωτος και αμετανόητος…

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button