FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του ΠΑΣ Λαμία!

Σήμερα στο Καρπενήσι το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία. Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού μέσα από το live του LamiaSports.

Σήμερα στις 17:15 ο νέος ΠΑΣ Λαμία κάνει ντεμπούτο στα γήπεδα του Καρπενησίου και θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, μετά από σχεδόν ένα μήνα προπόνησης θα δώσει το πρώτο της φιλικό με μία ομάδα όπου και αυτή έχει πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές φέτος.

Στόχος των φιλικών αυτών δεν είναι άλλος από το να βγουν κάποια πρώτα συμπεράσματα από τους προπονητές, να δοκιμάσουν τα συστήματα που δούλεψαν όλον αυτόν τον καιρό αλλά και να τεστάρουν και οι ποδοσφαιριστές τις δυνάμεις τους.

Η προϊστορία των δύο ομάδων έχει μία ισοπαλία στο περσινό φιλικό και πάλι στην Ευρυτανία, μία ακόμη ισοπαλία στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» για το πρωτάθλημα της SuperLeague και οι δύο με σκορ 1-1.

Αλλά έχει και την δύσκολη αλλά πολύ κρίσιμη νίκη του ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚΛ όπου με τον Πίτι και τον Όμο κέρδισε 2-1 την πολύ καλά στημένη ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε μέσω το live του LamiaSports, το οποίο θα ξεκινήσει ένα τέταρτο νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button