Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άπαντες παρόντες στον ΠΑΟΚ, λήξη συναγερμού με Ότο – Κεντζιόρα, «μέσα» ο Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το «διπλό» στην Λεωφόρο και στρέφει το βλέμμα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία - Σε φουλ ρυθμούς ο Ράχμαν Μπάμπα, λήξη συναγερμού με Κεντζιόρα και Γιόνι Ότο!

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το «διπλό» στην Λεωφόρο και στρέφει το βλέμμα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία – Σε φουλ ρυθμούς ο Ράχμαν Μπάμπα, λήξη συναγερμού με Κεντζιόρα και Γιόνι Ότο!

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στη Λαμία.

Η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Στα καλά νέα της ημέρας, το ιατρικό δελτίο άδειασε από ονόματα, καθώς ο Μπάμπα προπονήθηκε κανονικά, όπως και οι Κεντζιόρα και Γιόνι, με τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ να είναι ο μοναδικός παίκτης που έμεινε εκτός προγράμματος. Ο Νιγηριανός στόπερ συνέχισε με θεραπεία.

Την Τρίτη (02.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button