Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Μίλαν επεκτείνει το «λουκέτο» ως τις 3 Απριλίου

Η Μίλαν θα συνεχίσει την αναστολή δραστηριότητας τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου, επεκτείνοντας το αρχικό «στοπ» που έχει επιβληθεί σε όλη την Ιταλία, σε πρώτη φάση, έως τις 22 Μαρτίου.

«Η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων και των μελών είναι πιο σημαντική από τα υπόλοιπα» είναι το μήνυμα των «ροσονέρι», που θα ακολουθήσουν πλήρως τις οδηγίες των ειδικών.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι «σύμφωνα με τις διατάξεις της κυβέρνησης και των θεσμικών οργάνων, η “Casa Milan” και τα αθλητικά κέντρα προπόνησης (Μιλανέλο, Βισμάρα) θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου. Η ομάδα θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις της πανδημίας εφαρμόζοντας τις διατάξεις των κυβερνητικών αρχών, των αθλητικών και ιατρικών ιδρυμάτων με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στην ασφάλεια των υπαλλήλων, των μελών και των συνεργατών τους».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Η Μίλαν θα συνεχίσει να εγγυάται την πλήρη υποστήριξη και τη μέγιστη δυνατή στήριξη σε όλα τα μέτωπα για την καταπολέμηση του Covid-19, μέσω δωρεών κι εκστρατειών ευαισθητοποίησης, για να υποστηρίξουμε τους οπαδούς μας και τις οικογένειές τους και να τους βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ανταποδίδοντας έτσι το αμετάβλητο και εξαιρετικό πάθος τους για την ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button