ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Κάκος για το ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ: «Καμία κόκκινη στον Ινσούα»

Ο Τάσος Κάκος ανέλυσε τις φάσεις των σημερινών αγώνων ΠΑΣ-Άρης και Λαμία-ΑΕΚ στην εκπομπή «Δίκη στο Open».

Ο Τάσος Κάκος ανέλυσε τις φάσεις των σημερινών αγώνων ΠΑΣ-Άρης και Λαμία-ΑΕΚ στην εκπομπή «Δίκη στο Open».

Ο πρώην διεθνής διαιτητής τόνισε αρχικά για τον αγώνα του ΠΑΣ με τον Άρη και την φάση του γκολ των «κιτρίνων» που ακυρώθηκε μιας και είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα των Ιωαννίνων: «Το γήπεδο ήταν δύσκολο και για τον διαιτητή. Ο επιθετικός του Άρη, ο Μάνος, πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα και είναι ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ. Οπότε η συνέχεια της φάσης είναι… ως μη γενόμενη. Ο διαιτητής δεν το αντιλήφθηκε και το VAR παρενέβη και ενημέρωσε για την παράβαση».

Επίσης για μία φάση που ο Άρης φωνάζει για χέρι είπε: «Είχε χέρι και σώμα, δεν υπάρχει παράβαση, το χέρι είναι πολύ κοντά στο σώμα. Τόσο ο διαιτητής όσο και το VAR που έκαναν το έλεγχο αποφάσισαν σωστά».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε για τον αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΚ και είπε για την αποβολή του Ινσούα είπε: «Η ανακοίνωση της ΑΕΚ έχει δίκιο, υπάρχει λάθος από τον διαιτητή. Για να δοθεί κόκκινη κάρτα πρέπει το χτύπημα να θεωρείται επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή. Δεν νομίζω πως είναι τέτοια περίπτωση, είναι ριψοκίνδυνο και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα. Δεν ξέρω τι του είπε ο βοηθός, αλλά και τι έγινε με το VAR. Αν υπήρχε διαφωνία ο διαιτητής θα πήγαινε στην οθόνη, προφανώς υπήρχε συμφωνία».

Διαβάστε επίσης

Back to top button