Άσχημα τα νέα για την Γουέστ Χαμ και τον Λαντσίνι!

Πολύ άσχημα τα μαντάτα για τον Μανουέλ Λαντσίνι αφού ο τραυματισμός που αποκόμισε στην προετοιμασία της Αργεντινής αναμένεται να τον αφήσει εκτός για ολόκληρη τη σεζόν!
Σοκ προκάλεσε στη Γουέστ Χαμ η είδηση πως ο Μανουέλ Λαντσίνι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μήνες, χάνοντας αυτομάτως όλη την ερχόμενη σεζόν.
Ο 25χρονος μέσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Αργεντινής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και παρά το ότι οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 6 έως 8 μηνών, το μέγεθος του προβλήματος τελικά αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερο.
Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τον νέο τεχνικό των «σφυριών» ,Μανουέλ Πελεγκρίνι, να βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Αργεντίνου στη μεσοεπιθετική γραμμή.