Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρώην παίκτρια ποδοσφαίρου κάνει πλέον καριέρα ως πορνοστάρ!

Η Μαντλίν Ράιτ... άλλαξε σελίδα.

Η Μαντλίν Ράιτ… άλλαξε σελίδα

Νέα καριέρα ξεκίνησε μια πρώην παίκτρια ποδοσφαίρου, η οποία πλέον αποφάσισε να γίνει πορνοστάρ!

Η Μαντλίν Ράιτ έπαιζε στη γυναικεία ομάδα της Τσάρλτον Αθλέτικ ως φουλ μπακ. Ωστόσο, όταν οι υπεύθυνοι της ομάδας είδαν κάποια προκλητικά βίντεο που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο η 22χρονη την απέλυσαν.

Η Ράιτ δεν πτοήθηκε αλλά ούτε αναζήτησε κάποια καινούργια ομάδα για να αγωνιστεί. Προτίμησε να ασχοληθεί με την ερωτική βιομηχανία, εκμεταλλευόμενη τα αναμφισβήτητα προσόντα της. Ξεκίνησε ανεβάζοντας βίντεο στο Snapchat, όπου στο ένα φαινόταν να βρίσκεται σε ένα πάρτι και να εισπνέει «αέριο του γέλιου» , ενώ στο άλλο την ώρα που οδηγούσε μια πολυτελή Rolls Royce, έπινε σαμπάνια από το μπουκάλι.

 

Έτσι, την προσέγγισε η πλατφόρμα OnlyFans, στην οποία οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν αισθησιακό περιεχόμενο επί πληρωμή.

Η Ράιτ αποφάσισε να δεχθεί τη νέα ευκαιρία που είχε μπροστά της, ανακοινώνοντας τα… ευχάριστα μέσω socialmedia και καλώντας τους followers να την ακολουθήσουν και εκεί.

Στην περιγραφή του προφίλ της στο OnlyFans, αναφέρει: «Αγγελικό πρόσωπο, διαβολικές σκέψεις» και για κάθε εγγραφή πρέπει κανείς να καταβάλλει 36 ευρώ τον μήνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button