Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Κοντά στον Ανγκόλα η ΑΕΚ

Σε συζητήσεις με τον Μπράιαν Ανγκόλα που παίζει στις θέσεις «2» και «3» βρίσκεται η ΑΕΚ.

Σε συζητήσεις με τον Μπράιαν Ανγκόλα που παίζει στις θέσεις «2» και «3» βρίσκεται η ΑΕΚ.

Για την απόκτηση του Μπράιαν Ανγκόλα κινείται η ΑΕΚ. Ο Κολομβιανός άσος (1,98μ.), που αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στο Ισραήλ με την Ιρόνι Νες Ζιόνα.

Μαζί της κατέκτησε το FIBA Europe Cup έχοντας 15 πόντους και 9 ριμπάουντ στον τελικό απέναντι στη Σταλ. Στη διοργάνωση είχε κατά μέσο όρο 15 πόντους (79,4% βολές, 36,7% δίποντα και 35,9% τρίποντα), 6,1 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 17,3 στην αξιολόγηση σε 33,7 λεπτά.

Στο πρωτάθλημα Ισραήλ, από όπου τον γνωρίζει άριστα ο Στέφανος Δέδας, είχε 18,7 πόντους (31,8% τρίποντα), 7,1 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2,3 λάθη ανά 33,1 λεπτά συμμετοχής.

O Κολομβιανός άσος, που αποφοίτησε από το Florida State χωρίς να γίνει ντραφτ το 2018, έπαιξε πέρσι στην Οστάνδη και φέτος για μόλις δύο ματς στο ξεκίνημα της σεζόν στην Παρτιζάν, προτού μετακομίσει στην Ιρόνι, η οποία αποκλείστηκε με 2-1 στα προημιτελικά των playoffs της λίγκας από τη Χάποελ Χολόν του… Δέδα.

Εφόσον προχωρήσει η δική του περίπτωση είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει ο Μάνι Χάρις, αφού υπάρχει και προφορική συμφωνία με τον Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ δεν μπορεί να ανακοινώσει καμία μεταγραφή, ούτε καν του Στέφαν Γέλοβατς που έχει υπογράψει, αν δεν τακτοποιήσει τα ban που έχει από τη FIBA.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button