Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: O Xνιντ, ο Γούτας και οι επαφές με την Μπέβερεν!

Πώς συνδέονται ο Τυνήσιος στόπερ της Ένωσης, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Περιστερίου και τo βελγικό σύλλογο;

Πώς συνδέονται ο Τυνήσιος στόπερ της Ένωσης, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Περιστερίου και τo βελγικό σύλλογο;

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Μένει μέχρι να φύγει ο Νασίμ Χνιντ. Ο Τυνήσιος στόπερ δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ για το υπόλοιπο διάστημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τον εκπρόσωπό του να΄χει σηκώσει για τα καλά μεταγραφικά μανίκια.

Ο agent, Μοέζ Τσεμπί, διατηρεί επαφές το τελευταίο διάστημα με κλαμπ στα οποία πρότεινε κι έδειξαν ενδιαφέρον για τον 23χρονο αμυντικό της Ένωσης.

Ένα εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA είναι και η Μπέβερεν.

Σημειωτέων πως ο μάνατζερ του Χνιντ διατηρεί καλό «κονέ» με την βελγική ομάδα.

Μάλιστα την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έφερε όχι μία, αλλά δύο προτάσεις στον Ατρόμητο για την πώληση του Δημήτρη Γούτα – όπως αποκάλυψε το SDNA– ωστόσο και οι δύο απορρίφθηκαν από την ομάδα του Περιστερίου.

Εσχάτως, ο εκπρόσωπος του Χνιντ που ειρήσθω εν παρόδω τον Νοέμβριο είχε δηλώσει πως για το παίκτη της ΑΕΚ ενδιαφέρονται σύλλογοι από το Βέλγιο και την Ιταλία άνοιξε (νέο) κανάλι με την Μπέβερεν με φόντο την προοπτική του δανεισμού του Τυνήσιου στόπερ στην βελγική ομάδα που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας και δίνει τη μάχη της παραμονής.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button