Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παραιτήθηκε ο Μίχελ!

Άμεσες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ.

Καζάνι που βράζει είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες. Ο αποκλεισμός-σοκ στη Σουηδία δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές στον σύλλογο αφού όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της «FORZA», ο Λούμπος Μίχελ υπέβαλε την παραίτησή του στον Ιβάν Σαββίδη χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει αν ο τελευταίος θα την κάνει αποδεκτή.
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής (25/8) έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια τα είπε με τους παίκτες αλλά και τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, σε συνομιλία που είχε μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω Skype, υπέβαλε την παραίτησή του. «Φεύγω αν μου το πεις, αν πιστεύεις ότι αυτό θα κάνει καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα», φέρεται να είπε ο Μίχελ, με τον Σαββίδη πάντως, να μην έχει αποφασίσει ακόμα.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με υποψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button