Ποδόσφαιρο

Καρέ τερμάτων από Γιακουμάκη και οδεύει προς το «Χρυσό παπούτσι»

Ρε Γιακουμάκη πόσα θες να μας τρελάνεις;;;

Ασύλληπτος Γιακουμάκης στην Ολλανδία! Καρέ απέναντι στην Χάγη, ξεπέρασε τον Κριστιάνο και πάει για Χρυσό παπούτσι!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι on fire στην Ολλανδία και δεν βλέπει κανέναν. Με το πρώτο καρέ της καριέρας του στο 1-4 επί της Χάγης έφτασε τα 16 γκολ στην Eredivisie και έχει πετύχει φέτος περισσότερα γκολ από Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σκοράρει με την ίδια ευκολία που πετάει κανείς ένα βότσαλο στην θάλασσα. Η ψυχολογία του είναι στο Θεό, η ομάδα παίζει όλη για πάρτη του και ο Γιώργος Γιακουμάκης θυμίζει τις επιδόσεις του Νίκου Μαχλά όταν είχε κατακτήσει το Χρυσό Παπούτσι με την φανέλα της Φίτεσε.

Μόλις μερικές ημέρες μετά τα δύο γκολ στο 2-1 επί της Βίλεμ, ο Κρητικός επιθετικός έκανε κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Εκτός έδρας καρέ στο 1-4 επί της Χάγης! Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ από την λευκή βούλα (6’) και με δύο ακόμα γκολ στην επανάληψη (58’, 68’) διαμόρφωσε μόνος του το 1-3, ενώ με νέο πέναλτι έκανε το τελικό 1-4 (86’) και έφτασε τα 16 γκολ στην Eredivisie!

Κάπως έτσι, ο Γιακουμάκης είναι πια τρίτος σκόρερ στην Ευρώπη (στα Top-15) πρωταθλήματα αφού ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο (15) και βλέπει την πλάτη μόνο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (20) και του Πολ Ονουάτσου που έχει φέτος 19 τέρματα με την Γκενκ!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button