FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρόβα τζενεράλε… για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ένα δυνατό και μάλιστα τελευταίο πριν την μεγάλη πρεμιέρα με τον Άρη, θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας τον Απόλλων Σμύρνης.

Κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης θα αγωνιστεί σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία, σε ένα τελευταίο φιλικό και μάλιστα αρκετά περίεργο και δύσκολο.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ όλο αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία θα γίνει για αυτούς την Δευτέρα 27/8 απέναντι στον Άρη μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το σημερινό φιλικό θα κρίνει πολλά και το σημαντικότερο είναι η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ και στα επίσημα παιχνίδια. Όπως όλα δείχνουν ο Τεννές έχει καταλήξει για το ποιοι θα απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα και τον βασικό κορμό της ομάδας, κάτι που αναμένεται να το δούμε σήμερα επί τάπητος.

Τα αγωνιστικά και τα της προπόνησης

Τώρα όσο αφορά τα της προπόνησης, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Λαμίας, ο Χρήστος Καρυπίδης και ο Αμπντουλ Οσμάν έχουν ήδη ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Γκανέζος έκανε εχθές την πρώτη του προπόνηση και έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά βέβαια δεν περιμένουμε να τον δούμε βασικό, αλλά ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής πιο πολύ για να μπει στο κλίμα.

Τώρα όσο αφορά τον Καρυπίδη, σίγουρα θα αγωνιστεί αλλά όχι βασικός μιας και η βασική τριάδα στην άμυνα έχει λίγο πολύ επιλεχθεί άρα δύσκολα θα βρει θέση σε αυτήν ο 35χρονος αμυντικός.

Τέλος, εκτός αναμένεται να είναι σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ο Βασίλης Πλιάτσικας ο οποίος το περισσότερο μέρος της εβδομάδας το πέρασε κάνοντας αποθεραπεία και ενδυνάμωση.

Απόλλων των πολλών προβλημάτων

Μόνο καλά και ενθαρρυντικά δεν είναι τα νέα για τον Απόλλων Σμύρνης το φετινό καλοκαίρι. Η ομάδα του Ίσμαελ Βαλεριέν πάει από το κακό στο χειρότερο αποτέλεσμα και οι ανησυχίες στην διοίκηση για τον προπονητή έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει η ομάδα της Αθήνας παρά μόνο αυτούς που έχουν κοπεί τελικά και διωχθεί από τον σύλλογο.

Αυτοί που αναμένεται να ταξιδέψουν στη Λαμία είναι οι: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργια, Πετσόνι, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Βλάχο, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Σουλτζ, Γκονζάλεζ, Γκίνο, Καλλέργη, Μπεντινέλι, Άιλερς, Ελ Χέλβε, Ρώσση.

Η μετάδοση του αγώνα:

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων ξεκινάει στις 19:00 δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη αλλά θα μπορέσετε να παρακολούθησετε την εξέλιξή του στο LamiaSports, όπως παρακολουθήσατε όλα τα φετινά φιλικά της ομάδας μας.

Το Live θα ξεκινήσεις τις 18:30 ενώ από τις 17:00 θα έχει ξεκινήσει το pre game, με τις αφίξεις των ομάδων τις βασικές ενδεκάδες αλλά και το παρασκήνιο που ίσως προκύψει.

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button