ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ταϊρόν: «Με εμπιστεύθηκε η Λαμία» (vid)

Συνέντευξη στην σελίδα Diario Oscense στο Instagram, που ασχολείται με το Ισπανικό ποδόσφαιρο και δη με Ισπανούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμη και εκτός Ελλάδας, παραχώρησε ο Γκουστάβο Ταϊρόν μιλώντας μεταξύ άλλων και για την Λαμία.

Συνέντευξη στην σελίδα Diario Oscense στο Instagram, που ασχολείται με το Ισπανικό ποδόσφαιρο και δη με Ισπανούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμη και εκτός Ελλάδας, παραχώρησε ο Γκουστάβο Ταϊρόν μιλώντας μεταξύ άλλων και για την Λαμία.

Ο Ταϊρόν έκανε ένα….flash back στην καριέρα του μιλώντας για τις στιγμές που έζησε φορώντας την φανέλα της Ουέσκα και της Λας Πάλμας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Λαμία για την οποία εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για το πως νιώθει και αν δυσκολεύτηκε να συνηθίσει την Ελλάδα: Νιώθω καλά εδώ. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα μοιάζουν με τους Ισπανούς και μιας και ήμουν εδώ πέρυσι, νιώθω πολύ άνετα εδώ.

Για την Λαμία: Ήθελα να παίξω εδώ επειδή η Λαμία με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία. Η Super League είναι καλό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, που συνήθως είναι στο Champions League και το Εuropa League. Έτσι ένιωσα ότι θα είναι μια καλή επιλογή για μένα να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους του: Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από το πάθος. Οι φίλαθλοι υποστηρίζουν πάντα τις ομάδες τους έντονα και το νιώθεις αυτό. Μπορείς να το αντιληφθείς καλύτερα, για παράδειγμα, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ή του Άρη αλλά και των άλλων ομάδων και είναι πολύ εντυπωσιακό.

Για τα πλάνα του για το μέλλον: Πριν επιστρέψω στη Λαμία, σκεφτόμουν που θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου. Στην πραγματικότητα, σκεφτόμουν να επιστρέψω στην Ισπανία για να είμαι πιο κοντά με την οικογένειά μου, όμως αυτό δεν έγινε. Αφού σκέφτηκα τις εναλλακτικές, και δεν είχα τη δυνατότητα να παίξω αυτό το εξάμηνο, αποφάσισα να επιστρέψω στη Λαμία η οποία με ήθελε πολύ.

Για την πιο όμορφη ποδοσφαιρική του ανάμνηση:  Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από όταν άρχισα να παίζω στη Λας Πάλμας. Στο σπίτι μου. Εκείνα ήταν πολύ καλά χρόνια κι έμαθα πολλά. Όμορφες αναμνήσεις έχω όταν επίσης όταν ανεβήκαμε με την Ουέσκα στη 2η κατηγορία και τη βοήθησα να μείνει κατηγορία. Ήταν επίσης υπέροχα για μένα όταν είχα την ευκαιρία να φτάσω με τη Λας Πάλμας στην 1η κατηγορία και να κάνω του ντεμπούτο μου εκεί.

Για την Ουέσκα: Βλέπω την ομάδα πολύ καλά. Παλεύουν σκληρά και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν και να κάνουν αυτά που κάνουν και, αν και είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ελπίζω να μπορέσουν να μείνουν στην 1η κατηγορία.

Τι συμβουλή θα έδινε σε κάποιον που θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής:   Να μην τα παρατήσουν ποτέ και να αγαπούν αυτό που κάνουν. Ακόμη κι αν αντιμετωπίζεις διάφορες καταστάσεις κι ίσως τραυματισμούς, πάντα πρέπει να ακολουθείς τα όνειρά σου…

Μετάφραση – Απόδοση Δηλώσεων: Lamiara.gr

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button