Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κόλλησαν» στο μηδέν!

Σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί άμεσα Ξάνθη και Παναιτωλικό έμειναν στο 0-0.

Σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί άμεσα Ξάνθη και Παναιτωλικό έμειναν στο 0-0.

Ο ουραγός Παναιτωλικός βρήκε έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Ξάνθη (0-0) που φάνηκε ελάχιστα απειλητική σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναιτωλικός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιγγάρα (90′), ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή στο 46′.

Το ματς 

Η Ξάνθη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα απειλητική. Όμως, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20’ και ήταν για τον Παναιτωλικό, με τον Παρρά να επιχειρεί διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αμπάντ ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε με τη δεύτερη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως τους έλειπε η απαιτούμενη φαντασία για να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Οι καλύτερες φάσεις τους ήρθαν στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου μέρους. Στο 40’, ο Φοσέ επιχείρησε το βολ-πλανέ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Ακρίτες, με τον Τζουρίτσκοβιτς να σουτάρει μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Κνετ έπεσε στη γωνία του και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό, με τους Αγρινιώτες να κλείνονται ακόμα περισσότερο στο καβούκι τους και να μην δείχνουν την παραμικρή διάθεση να επιτεθούν. Μάλιστα, σε ολόκληρο το 45λεπτο δεν καταγράφηκε ευκαιρία, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΞΑΝΘΗ (Παράσχος): Αμπάντ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάτσεβιτς (66′ Ντε Αμορίμ), Εντουάρντο (46′ Μπαριέντος), Καμαρά, Φοσέ (79′ Ρενέλα), Στούρτζεον.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Σανιά, Μαρσιάλ, Ντίας, Αριγίμπι, Λιάβας, Ντάλσιο (81′ Φυτόπουλος), Πάρρας (46′ Τσιγγάρας), Μιμίτο (70′ Φρεντ).

Διαβάστε επίσης

Back to top button