Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Στη λίστα επιθετικών προστίθεται και ο Μπεν

Η αναζήτηση επιθετικού που θα ενισχύσει την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο σκοράρισμα, φέρνει στο προσκήνιο για τον Άρη τον επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα, Μοχάμεντ Μπεν.

Η αναζήτηση επιθετικού που θα ενισχύσει την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο σκοράρισμα, φέρνει στο προσκήνιο για τον Άρη τον επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα, Μοχάμεντ Μπεν.

Ο Άρης συνεχίζει να αναζητά λύση για τη θέση του επιθετικού και αρκετά ονόματα περνούν από εξέταση. Τελευταίο είναι αυτό ενός παλιού γνώριμου – τόσο για τον προπονητή, Άκη Μάντζιο, όσο και για τον πρόεδρο, Θοδωρή Καρυπίδη – του Μοχάμεντ Μπεν.

Ο 31 ετών επιθετικός από τα Νησιά Κομόρος αγωνίζεται την τελευταία τριετία στον Ερυθρό Αστέρα, καταγράφοντας συμμετοχές και στο Champions League. Πρόκειται για έναν άριστο γνώστη του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού από το καλοκαίρι του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2018, αγωνίστηκε στη Super League αρχικά με τη Βέροια και έπειτα εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, κάνοντας θητείες ως δανεικός σε Λεβαδειακό και Πανιώνιο επίσης.

Μάλιστα, ο Μπεν γνωρίζεται καλά τόσο με τον Καρυπίδη όσο και με τον Μάντζιο. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη ήταν από το 2014 ως το καλοκαίρι του 2016 ισχυρός άνδρας της Βέροιας, βρίσκοντας εκεί ήδη τον Μπεν και βλέποντας τον να εξαργυρώνει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη μετακίνηση στον Ολυμπιακό το 2015. Ο δε Μάντζιος, συνεργάστηκε με τον Αφρικανό φορ στην κοινή τους θητεία στη Λειβαδιά.

Ωστόσο, η περίπτωση του Μπεν φαίνεται ιδαιτέρως «αλμυρή» για τον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής αμείβεται βάσει συμβολαίου 700.000€ το χρόνο στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, νούμερο απαγορευτικό για την τρέχουσα οικονομική δύναμη του Άρη.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button