ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Blue Club: Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Λαμία… και σχόλια για το «ΓΜΑΡ» του Περιστερίου

Δελτίο Τύπου στο οποίο σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία εξέδωσε ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας «Blue Club». Διαβάστε την ανακοίνωση.

Δελτίο Τύπου στο οποίο σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία εξέδωσε ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας «Blue Club». Διαβάστε την ανακοίνωση. #slgr #ΠΑΣ_Λαμία #Blue_Club

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Λαμία 15.1.2021

Συγχαίρουμε την ομάδα μας για την πολύ καλή της εμφάνιση και την αξιέπαινη προσπάθεια παικτών και προπονητικού team στον χθεσινό της αγώνα (14.1.2021) με την ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών για την 16η αγωνιστική της super league. Οφείλουμε ωστόσο να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα  είχε εντελώς διαφορετική τροπή και ενδεχομένως τελικό αποτέλεσμα, εάν είχε προσμετρηθεί το γκολ του Ντέλετιτς στην «αμφισβητούμενη» κατά την άποψη της διαιτησίας μόνο – φάση του  20’ λεπτού του αγώνα. Προς μεγάλη μας έκπληξη η φάση δεν εξετάστηκε στο VAR από τον 4ο διαιτητή και το εμφανέστατο γκολ δεν προσμετρήθηκε. Σημειώνουμε ότι κατά του 4ου διαιτητή του αγώνα έχουν σημειωθεί επανειλημμένα καταγγελίες πολλών ποδοσφαιρικών συλλόγων για αποφάσεις του που έχουν αλλάξει καθοριστικά την τροπή ποδοσφαιρικών αγώνων της 1ης κατηγορίας. Μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο αρκεί προς απόδειξη αυτού. Επιπλέον αναφέρουμε ότι το συνδρομητικό κανάλι αναμετάδοσης του αγώνα δεν επέμενε στην προβολή και εξέταση της φάσης, ενώ σε πολλά ενημερωτικά δελτία τηλεοπτικών καναλιών αθλητικών ειδήσεων της 14.1.2021 η επίμαχη φάση δεν παρουσιάστηκε καν στα στιγμιότυπα του αγώνα! Είναι εμφανέστατο ότι η απόκρουση της μπάλας από τον αμυντικό του Ατρομήτου έχει γίνει με απλωμένο το αριστερό του πόδι, ενώ το δεξί του πόδι πατά επί της γραμμής της εστίας του τερματοφύλακα. Είναι πασιφανές ότι η απόκρουση είναι εντός της εστίας και πρόκειται για γκολ της ομάδας μας το οποίο δεν προσμετρήθηκε. Το χρονικό σημείο της ακύρωσης του γκολ ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Η ακύρωσή του επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία των παικτών της ομάδας μας και επηρέασε καθοριστικά την τροπή του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα. Πρόκειται λοιπόν για εμφανέστατη αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα της super league από την διαιτησία του αγώνα. Με το παρόν δελτίο μας δεν κρίνουμε ποια εκ των δυο ομάδων ήταν καλύτερη ή ποια θα έπρεπε να κερδίσει. Με το παρόν δελτίο μας εκφράζουμε εκ μέρους όλων των φιλάθλων και μελών του Συλλόγου μας την δυσαρέσκεια μας για την συγκεκριμένη απόφαση της διαιτησίας στον εν λόγο αγώνα της super league και την μη εξέταση της φάσης στο VAR. Πρόκειται για αποφάσεις που αμαυρώνουν και υποβαθμίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα, καταπατούν το «ευ αγωνίζεσθε», και απομακρύνουν το φίλαθλο κοινό από το άθλημα. Καλούμε την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να εξετάσει την φάση και να επιβληθούν κυρώσεις προς την διαιτησία του αγώνα για αλλοίωση του αποτελέσματος.

Με εκτίμηση, προς το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό,

Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας Blue Club

Διαβάστε επίσης

Back to top button