Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Με μία... βαλίτσα στο χέρι βρίσκονται οι Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Ούγκο Κάιπερς και Μπρούνο Φελίπε, που πρόκειται να δοθούν δανεικοί από τον Ολυμπιακό.

Με μία… βαλίτσα στο χέρι βρίσκονται οι Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Ούγκο Κάιπερς και Μπρούνο Φελίπε, που πρόκειται να δοθούν δανεικοί από τον Ολυμπιακό.

Εβδομάδα εξελίξεων έρχεται για τους τρεις “ερυθρόλευκους” που οι πρωταθλητές βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες του εξωτερικού για την παραχώρησή τους με τη μορφή δανεισμού.

Για τον Λοβέρα υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από την Άντερλεχτ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως τον παραχωρεί μόνο με την προϋπόθεση πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αργεντινός εξτρέμ.

Σε ό,τι αφορά τον Κάιπερς, εκτός από ομάδες του Βελγίου, έχει μπει στο “κόλπο” και η Σπόρτινγκ Χιχόν από τη Β’ Ισπανίας, η οποία έχει δανεικό ακόμη έναν “ερυθρόλευκο”, τον Τσούμιτς και έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Αναφορικά με τον Μπρούνο, ο Βραζιλιάνος μέσος έχει επανέλθει πλέον μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό και ο Απόλλων Λεμεσού έκανε κρούση για να τον αποκτήσει δανεικό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button