Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φεύγει αύριο για την Αγγλία ο Γιαννούλης

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το προπονητικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας ο Δημήτρης Γιαννούλης, σήμερα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το προπονητικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας ο Δημήτρης Γιαννούλης, σήμερα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Κατερινιώτης αμυντικός αύριο θα αναχωρήσει για την Αγγλία, όπου θα περάσει ιατρικό έλεγχο και θα ανακοινωθεί από την Νόριτς, με αρχικό συμβόλαιο έξι μηνών, δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Αν η Νόριτς προαχθεί στην Premier league, τότε θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί πόσο 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο ενδεχόμενο που δεν οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του, μετά το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε το συμβόλαιο του Δημήτρη Γιαννούλη με τον ΠΑΟΚ θα επεκταθεί για ένα ακόμα χρόνο ως το καλοκαίρι του 2023.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Ο Πάμπλο Γκαρσία αντιμετωπίζει ουσιαστικά τρεις απουσίες.

Μία του αποχωρούντος Δημήτρη Γιαννούλη, που ήταν και τιμωρημένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και τις απουσίες των Ινγκασον και Άντριγια Ζίβκοβιτς που θα εκτίσουν στο παιχνίδι αυτό την μία αγωνιστική ποινή τιμωρίας.

Ακόμα ερωτηματικό αποτελεί η επιστροφή του Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος έχει μεν αποθεραπευθεί από την ίωση, αλλά σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα φανεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση αν θα περιληφθεί στην αποστολή για το Ηράκλειο.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button