Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ο «διακαής πόθος», τόσο του Λεονάρντο, όσο και του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ο «διακαής πόθος», τόσο του Λεονάρντο, όσο και του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας, παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους, ενώ ο νέος προπονητής της Παρί ΣΖ, ήθελε τον συμπατριώτη του, όταν ακόμη καθόταν στον πάγκο της Τότεναμ.

Και μαζί με τον Σέρχιο Αγουέρο, ο Ντιμπάλα είναι οι βασικοί στόχοι του Αργεντινού τεχνικού, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του, με απώτερο στόχο την κατάκτηση του Champions League. Τα πλεονεκτήματα των δύο ποδοσφαιριστών είναι πολλά. Και κυρίως το γεγονός ότι είναι Αργεντινοί, άρα θα υπάρχει άμεση προσαρμογή τους λόγω της παρουσίας Ποτσετίνο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το «Sport Mediaset», η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να προσφέρει στον 27χρονο Ντιμπάλα τα 15 εκατομμύρια ευρώ που εισπράττει ετησίως από την Γιουβέντους. Με το κόστος της μεταγραφής να υπολογίζεται σε περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα δεχόταν η «γηραιά κυρία» για να ελευθερώσει τον Ντιμπάλα, ο οποίος δεμσεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022. Και δεν αποκλείεται, στο πλαίσιο αυτής της πρότασης, η Παρί Σεν Ζερμέν να παραχωρήσει τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος βρέθηκε συχνά στο «στόχαστρο» της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button