ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λάθη από τον Ατρόμητο… η Λαμία την «πλήρωσε»

Είναι πραγματικά απίστευτο το συγκεριμένο στατιστικό για τον ΠΑΣ Λαμία... #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #slgr #στατιστικά

Είναι πραγματικά απίστευτο το συγκεριμένο στατιστικό για τον ΠΑΣ Λαμία… #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #slgr #στατιστικά

Ποιο είναι αυτο; Για ακόμη ένα ματς, η Λαμία κάνει λιγότερα λάθη από τον αντίπαλό της, παρόλο αυτά τα πλήρωσε με γκολ και ήττα.

Κι΄όχι απλά ήττα, ήττα με ανατροπή. Ο ΠΑΣ Λαμία λοιπόν, στον αγώνα του Περιστερίου έκανε συνολικά 37 λάθη. Τα περισσότερα από το 60΄και μετά. Υπάρχει εξήγηγη γι΄αυτό το στατιστικό. Τουλάχιστον η δική μας εξήγηση. Η ομάδα από το 60΄και μετά «πέφτει» σε φυσική κατάσταση.

Τα τρεξίματα μειώνονται, η κούραση κάνει την εμφάνισή της και το μυαλό δεν λειτουργεί σωστά. Το αποτελέσμα; Λάθη. Λάθος πάσες, λάθος μεταβιβάσεις, λάθος γεμίσματα και στην προκειμένη περίπτωση λάθος μαρκαρίσματα.

Εννοείται πως δεν γίνεται να ρίξεις όλο το φταίξιμο στον Κώστα Προβυδάκη για το πέναλτι που έκανε στον Ραμπέγιο, παρόλο αυτά το λάθος αυτό το «πλήρωσε» η Λαμία με γκολ και ισοφάριση.

Υπάρχουν όμως και τα λάθη τα οποία δεν δικαιολογούνται από την κούραση. Όπως αυτό του Αραμπούλι, όπου στη φάση του 2-1, ο Γεωργιανός «πουλάει» τη μπάλα με τη λάθος του πάσα ο Τζανδάρης δεν προλαβαίνει να μαρκάρει και ο Σάλομον «εκτελεί» για την ανατροπή.

Ο Ατρόμητος τώρα, έκανε σε 94 λεπτά αγώνα 41 λάθη τα περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά την πλήρωσε μία φορά. Κανονικά δύο θα έπρεπε αλλά ο Ευαγγέλου είχε άλλη άποψη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button