ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο πρώην παίκτης της Κέρκυρας που «έβαλε το χεράκι» του στο «deal» Λαμίας – Μαρτίνεθ

Ο Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα, είναι μία από τις 6 μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ποιος τον έφερε όμως στην ομάδα της Φθιώτιδας;

Ο Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα, είναι μία από τις 6 μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ποιος τον έφερε όμως στην ομάδα της Φθιώτιδας;

Αν και ήταν γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Άνχελ Μαρτίνεθ φορά πλέον τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, με την οποία θέλει να ξανασυστηθεί στο ελληνικό κοινό…

Ποιος βοήθησε για να «κλειστεί» το «deal» όμως;

Ο μάνατζερ που φέρεται να έφερε τον Ισπανό αριστερό μπακ στη Λαμία είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Ματιέ Γκόμεζ. Ο Γκόμεζ, πλέον ακολουθεί την καριέρα του μάνατζερ ποδοσφαιριστών όπως και ο πρώην συμπαίκτης του στην ομάδα του νησιού, Ζορντάο Ντιόγκο.

Διαβάστε το άρθρο του Sportime:

Τους είδαμε και με άλλες φανέλες ελληνικών ομάδων, αλλά οι περισσότεροι τους θυμούνται για όσα έκαναν στην Κέρκυρα. Ο Ματιέ Γκόμεζ σε καμία άλλη ομάδα δεν αγωνίστηκε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ αυτό ισχύει και για τον Ζορντάο Ντιόγκο.

Για τον πρώτο η Κέρκυρα ήταν ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός. Ο δεύτερος κρέμασε τα παπούτσια του αργότερα. Ωστόσο, αμφότερο υπηρετούν το ποδόσφαιρο πια από άλλο πόστο. Ο Γκόμεζ πλέον μάλλον το πήρε απόφαση να γίνει μάνατζερ. Έβαλε πρόσφατα και το χεράκι του ώστε να γίνει μία μεταγραφή σε ομάδα της Super League 1. Αναφερόμαστε σε αυτή του Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα. Ο Ισπανός γύρισε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στη Λαμία και το κονέ έγινε μέσω του Γάλλου. Δεν τον εκπροσωπεί εκείνος, αλλά μεσολάβησε ώστε να γίνει το deal.

Όσο για τον Ντιόγκο; Μέσα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ενδέχεται να κάνει μία μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Όλα θα εξαρτηθούν από την απάντηση του ποδοσφαιριστή, αφού εκείνος την πρόταση τη μετέφερε.

Αμφότεροι για χρόνια ήταν στα δύο άκρας της άμυνας των Φαιάκων και στα καλά τους εντυπωσίαζαν. Τώρα κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα σε έναν άλλον τομέα. Παρεμπιπτόντως, το ίδιο ισχύει και για τον τρίτο της φωτογραφίας, τον Τάσο Βενέτη. Με λίγη παραπάνω τύχη το καλοκαίρι θα είχε κάνει μία δουλειά και εκείνος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button