Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Το (αδύναμο) χαρτί της Μπέτιτς στην… παρτίδα του Παπασταθόπουλου

Εδώ ο Παπασταθόπουλος, εκεί ο Παπασταθόπουλος, σε ποια ομάδα θα υπογράψει ο Παπασταθόπουλος;

Ποια πληροφορία έλαβαν οι Πειραιώτες σχετικά με το ενδιαφέρον και την πρόταση των «ροχιμπλάκνος» στον 32χρονο αμυντικό που έφερε χαμόγελα στην Πλατεία Αλεξάνδρας;

Εδώ ο Παπασταθόπουλος, εκεί ο Παπασταθόπουλος, σε ποια ομάδα θα υπογράψει ο Παπασταθόπουλος;

Ο 32χρονος στόπερ δεν έχει μέλλον στην Άρσεναλ και έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου με τους «κανονιέρηδες» βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Ποια θα είναι αυτή;

Μια φορά, στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το δικό τους «χαρτί» στην μεταγραφική…παρτίδα με επίκεντρο τον Sokratis κι αναμένουν στο ακουστικό, μαζί με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» (Μπέτις, Τζένοα, Φενέρμπαχτσέ).

Σύμφωνα πάντως με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA στην Πλατεία Αλεξάνδρας έφτασε εσχάτως η πληροφορία πως η πρόταση της Μπέτιτς δεν φτάνει συνολικά τα έξι εκατομμύρια ευρώ (καθαρά) για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 (όπως κυκλοφόρησε προ ημερών στην Ισπανία), αλλά είναι αρκετά χαμηλότερη και πολύ πιο κάτω από τα 4 «χαρτιά» που εξασφάλισε σε ετήσια βάση στην Άρσεναλ.

Κι αυτή ακριβώς η πληροφορία αποτελεί λόγο πειραιώτικης αισιοδοξίας στην δύσκολη μεταγραφική υπόθεση του Έλληνα αμυντικού.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button