ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: «Μήνυση κατά του Ευαγγέλου»

Θα κινηθεί νομικά κατά του Ευαγγέλου η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία... #slgr #Πανουργιάς_Παπαϊωάννου #δηλώσεις #ΠΑΣ_Λαμία

Θα κινηθεί νομικά κατά του Ευαγγέλου η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία… #slgr #Πανουργιάς_Παπαϊωάννου #δηλώσεις #ΠΑΣ_Λαμία

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας σχολίασε πως η ομάδα του θα κινηθεί νομικά κατά του ρέφερι VAR στο χθεσινό ματς του Περιστερίου

Στη Λαμία είναι «πυρ και μανία» κατά του ρέφερι Ευαγγέλου που ήταν στο VAR του χθεσινού τους αγώνα με τον Ατρόμητο, με αφορμή τη φάση του 20’. Οπου τονίζουν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο πλασέ του Ντέλετιτς και θα έπρεπε να ελεγχθεί διεξοδικά τι συνέβη. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο «Ράδιο ΝΕΤ 101,9» και τόνισε την πρόθεση της ομάδας να κινηθούν νομικά κατά του διαιτητή! «Υπάρχουν πολλές φάσεις. Αλλά στην ουσία μιλάμε για τη συγκεκριμένη φάση του 20ου λεπτού, που ούτε στο VAR δεν την είδαν και για εμένα και όλο τον υπόλοιπο κόσμο- είναι γκολ. Από εκεί και πέρα, όλες τις φορές που ο κ. Ευαγγέλου έχει μπει ως πρώτος διαιτητής ή ως VAR στη Λαμία, έχει πάντα σοβαρά προβλήματα. Αυτό που αποφασίσαμε είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ να καταθέσει μήνυση εναντίον του. Βέβαια ξέρουμε πως δεν θα έχει πολύ τύχη, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, έχει γίνει αλλοίωση αποτελέσματος. Παράλληλα, θα στείλουμε μία επιστολή στον κ. Κλάτενμπεργκ να ζητήσουμε να μην ξανά οριστεί σε παιχνίδι της Λαμίας», σχολίασε σχετικά.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας έδειξε πεπεισμένος πως μπορεί να φτάσει στον στόχο της σωτηρίας, ενώ σχολίασε ακόμη πως «δυστυχώς έχουν μπει άτομα στο ποδόσφαιρο και ελέγχουν πράγματα. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο αγνό και όμορφο το ποδόσφαιρο, όσο θέλουμε να το βλέπουμε ως φίλαθλοι. Το VAR μπήκε ως εργαλείο για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και εμείς το έχουμε εξελίξει σε ειδικό εργαλείο για να βοηθάμε συγκεκριμένες καταστάσεις. Μάλλον καλύτερα, κάποιοι διαιτητές το χρησιμοποιούν ως ειδικό χειρουργικό εργαλείο… Όσο λοιπόν η Ελλάδα θα παράγει ερασιτέχνες διαιτητές, αυτά θα τραβάμε. Δεν λέω πως όλοι οι διαιτητές είναι το ίδιο, αλλά υπάρχουν σοβαρά θέματα με τους Έλληνες διαιτητές».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button