Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Πάμε κουβά» με Κύπελλο Φθιώτιδας!

Αμ΄τι; Έτσι θα σας αφήναμε; Θα δώσουμε τα προγνωστικά μας και για τη Β΄Φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας! Με ότι κόστος θα έχει αυτό... #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΚύπελλοΦθιώτιδας #προγνωστικά #πάμε_κουβά #LamiaSports.

Αμ΄τι; Έτσι θα σας αφήναμε; Θα δώσουμε τα προγνωστικά μας και για τη Β΄Φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας! Με ότι κόστος θα έχει αυτό… #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΚύπελλοΦθιώτιδας #προγνωστικά #πάμε_κουβά #LamiaSports.

Κυπελλάκι σήμερα στη Φθιώτιδα και 16 ομάδες «ρίχνονται στη μάχη» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ομάδες δυνατές από την Α΄Φθιώτιδας αλλά και ομάδες φιλόδοξες από τη Β΄κατηγορία θα δώσουν τον δικό τους αγώνα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτελέσματα!

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια… πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για τα σημερινά ματς του Κυπέλλου… τα οποία εννοείται δεν θα τα λάβετε υπόψιν σας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ (Γηπ. Φραντζή)

Ντέρμπι για γερά νεύρα. Δυνατές μονομαχίες περιμένουμε όπως και πολλά γκολ. Επειδή όμως το goal-goal είναι κάπως ανιαρό θα επιλέξουμε έδρα… και θα πούμε νίκη του Ολυμπιακού Λαμίας!

ΟΜΒΡΟΣΑΣΤΗΡ ΑΓ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (Γηπ. Οβριακής)

Δύο ομάδες της Β΄Φθιώτιδας, οι οποίες όμως αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος! Ο Όμβρος είναι αρκετά ενισχυμένος μεταγραφικά ενώ ο Αστέρας Αγίου Σεραφείμ κάνει για ακόμη μία χρονιά μία πολύ καλή προσπάθεια. Εμείς θα πάμε και πάλι με την έδρα και θα επιλέξουμε τη νίκη του Όμβρου.

ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Γηπ. Μεξιατών)

Β΄εναντίον Α΄κατηγορίας, όμως ο γηπεδούχος ΑΣ Λιανοκλαδίου άνετα θα μπορούσε με τη φετινή ομάδα που διαθέτει να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Φθιώτιδας. Η Λάρυμνα από την άλλη έχει μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Γηπ. Ευρυτάνων)

Ο γηπεδούχος Ευρυτανικός με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δεν έχει πείσει ότι μπορεί να καταφέρει το κάτι παραπάνω φέτος, όμως πρόκειται για μία ομάδα με ισχυρό background και δύσκολα θα τα παρατήσει. Από την άλλη η Δάφνη φέτος έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα και θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο και στο Κύπελλο. Οπότε θα πάμε με το διπλό των Λιβανατών.

ΘΥΕΛΛΑ Μ.ΒΡΥΣΗΣΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 (Γηπ. Μ. Βρύσης)

Μία ακόμη «μάχη» μεταξύ ομάδων διαφορετικών κατηγοριών. Η Μαλεσίνα είναι μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου στη Α΄ κατηγορία ενώ από την άλλη η Θύελλα συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν με νέα παιδιά κυρίως από τις γύρω περιοχές. Εδώ προβλέπουμε μία εύκολη νίκη της Μαλεσίνας.

ΑΝΑΓ.ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ (Γηπ. Σπερχειάδας)

Ενδιαφέρον παιχνίδι… και με δυνατές ομάδες. Και οι δύο ξεκίνησαν πολύ δυνατά το πρωτάθλημα και περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παρόλο αυτά θα ποντάρουμε… στη νίκη των γηπεδούχων.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Γηπ. Μαλεσίνας)

«Άνιση μάχη»; Θα το λέγαμε αυτό αν δεν είχαμε δει τον τελευταίο αγώνα του Οπούντιου με τον Αστέρα. Πολύ σκληρή ομάδα αυτή του Μαρτίνου, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Από την άλλη τώρα ο ΑΠΟ Αταλάντης είναι ξεκάθαρα ομάδα της Γ΄Εθνικής που θα επιδιώξει πρώτα απ΄όλα την γρήγορη σωτηρία της όταν τελικά ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς θα επιλέξουμε το διπλό της Αταλάντης, όμως λογικά θα έρθει δύσκολα.

ΑΡΗΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥΔΙΒΡΗ (Γηπ. Αγ. Σεραφείμ)

Τελευταίο… αλλά και καλό. Ο μεν Άρης δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα παρά τις καλοκαιρινές μεταγραφές, ενώ ο Λάμπρος Μπαμπάνης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του. Η Δίβρη τώρα, είναι η γνωστή ομάδα των τελευταίων τεσσάρων χρόνων κάτι που μόνο υπέρ της είναι. Οπότε εδώ θα πάμε με την ισοπαλία στον αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button