FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τις ευκαιρίες η Λαμία… τα γκολ ο Αστέρας!

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία Κ19 υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο Φραντζή.

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να είχε τις ευκαιρίες στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα είχε τα γκολ που της έδωσαν τη νίκη!

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Κ19 της Λαμίας αν και είχε αρκετές ευκαιρίες, σκόραρε μια φορά μόλις στο 80′ με τον Κασάπα, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δις με τον Παπαδόπουλο και τον Κωτσόπουλο να γράφουν το τελικό 1-2.

Το ματς:

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ο Αστέρας Τρίπολης όταν ο Κωτσόπουλος έσπασε το τεχνικό οφ σάιντ της άμυνας του ΠΑΣ Λαμία, αρχικά ο Σόμογλου απέκρουσε αλλά ο Παπαδόπουλος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1.

Το πρώτο σουτ για τη Λαμία το επιχείρησε ο Καρβέλης, στο 15′ αλλά ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας είδε την μπάλα να περνά άουτ, δίπλα από το δοκάρι του Τσιφτσής.

Στην αμέσως επόμενη φάση του Αστέρα ο Καραγιάννης ανέκοψε αντικανονικά τον Αλιμπαμπά με αποτέλεσμα ο διαιτητής του δείξει την κίτρινη κάρτα. Έτσι, ο αρχηγός του ΠΑΣ θα χάσει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του μιας και συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Στο 26′ ο ΠΑΣ Λαμία απείλησε έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αλτάνη, η μπάλα έφτασε στη μεγάλη περιοχή του Τσίφτση και ο Λαμπρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την κόντρα αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Και η επόμενη φάση ανήκε στην ομάδα του Λάκη Παπανικολάου. Στο 29′ ο Αλτάνης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της άμυνας του Αστέρα αλλά η κεφαλιά του Λαμπρόπουλου πέρασε άουτ.

Τις ευκαιρίες είχε η Λαμία τα γκολ ο Αστέρας. Η ομάδα της Αρκαδίας στο 31′ εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην κυανόλευκη άμυνα και με τον Κωτσόπουλο έκανε το 0-2.

Το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αστέρα να πιέζει ψηλά για να πετύχει και άλλο γκολ, με τον Καρδάρης να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά ο Σόμογλου μπλόκαρε εύκολα.

Στο 52′ ο Κασάπας σεντραρε ωραία από τα αριστερά ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε στη μικρή περιοχή του Αστέρα αλλά δεν πρόλαβε με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή.

Η ομάδα του Δουβίκα, απάντησε στο 57′ με σουτ εντός της περιοχής του Αλιμπαμπά αλλά ο Σόμογλου μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.

Με το που μπήκε στο παιχνίδι ο Αλμπάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Αλιμπαμπά πέρασε εκπληκτικά τον Καραγιάννη από τα δεξιά έκανε τη σέντρα αλλά το σουτ του μεσοεπιθετικού των φιλοξενούμενων μπλόκαρε και πάλι ο Σόμογλου.

Το γκολ που αναζητούσε η Λαμία ήρθε στο 80′ με τον Κασάπα να “κρεμάει” με ωραίο πλασέ τον Τσιφτσή αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, μένοντας στο 1-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Σόμογλου, Κουδούνας, Ψαρογιάννης, Κασάπας, Φουσέκης (Μαγκλάρας 63′) , Καραγιάννης Χρ., Καρβέλης, Αλτάνης, Χριστόπουλος (Βλαχάκης 40′) , Λαμπρόπουλος, Ταγκαλάκης (Αλεξιάδης 69′) .

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Τανουσάι, Κομαντέι, Μιχελής, Χριστόπουλος, Αλάκμπε, Καρδάρης (Αλμπάνης 57′) , Παπαδόπουλος, Κωτσόπουλος, Γλέζος, Αλιμπαμπά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button