Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Οι ματιές στην εξάδα και η μεταγραφική ενίσχυση

Στον Βόλο ο Άνχελ Λόπεθ και οι παίκτες του στο δεύτερο μισό της σεζόν θα προσπαθήσουν για την υπέρβαση, παρότι δεν το «φωνάζουν».

Στον Βόλο ο Άνχελ Λόπεθ και οι παίκτες του στο δεύτερο μισό της σεζόν θα προσπαθήσουν για την υπέρβαση, παρότι δεν το «φωνάζουν». Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η ενίσχυση του ρόστερ.

Η ευχάριστη έκπληξη στο πρώτο μισό της σεζόν της Super League Interwetten δεν ήταν άλλη από την ομάδα του Βόλου. Ο Ισπανός τεχνικός Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος πρόσφατα σε συνέντευξη στο gazzetta.gr ανέλυσε την προπονητική του φιλοσοφία και τους στόχους του, παίρνει τα credits για τη μέχρι τώρα πορεία, δημιουργώντας ένα σύνολο με έντονο το πνεύμα του νικητή.

Οι Βολιώτες δεν φοβούνται να ρισκάρουν στα παιχνίδια, να διεκδικούν μέχρι τέλους το αποτέλεσμα βγαίνοντας στην επίθεση και να κοιτάζουν στα μάτια ακόμα και μεγάλους αντιπάλους, κι αυτό φέρει τη σφραγίδα του Λόπεθ. Μπορεί στα δύο τελευταία ματς με Άρη και ΠΑΟΚ η ομάδα της Μαγνησίας να γνώρισε την ήττα, ωστόσο οι παίκτες του Λόπεθ πάλεψαν, όπως ακριβώς το είχαν κάνει στον πρώτο γύρο παίρνοντας βαθμούς κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Βόλος απέχει δύο βαθμούς από την εξάδα, εκεί όπου στην ομάδα ρίχνουν… κλεφτές ματιές στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Στο ξεκίνημα ο Λόπεθ είχε την εντολή να οδηγήσει την ομάδα σε μια γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο έχοντας διαγράψει ένα εξαιρετικό πρώτο μισό οι Βολιώτες μπορούν πλέον να κοιτάζουν ακόμα και την υπέρβαση του πλασαρίσματος στις θέσεις των πλέι οφ, παρότι δεν το «φωνάζουν» και πηγαίνοντας ταπεινά.

Φυσικά σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και η βοήθεια που θα πάρει η ομάδα από τις μεταγραφές. Για παράδειγμα στον μεσοεπιθετικό τομέα ο Βόλος έχασε από την αποχώρηση του Αμρ Ουάρντα. Εκεί αποκτήθηκαν όμως ο Ρενάτο Σάντος και ο Αλμπέρτο Μπουένο, δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν καταφέρουν να αποκτήσουν χημεία με τους συμπαίκτες τους γρήγορα, σίγουρα θα δώσουν σημαντικές λύσεις τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση.

Τη δεδομένη στιγμή το πρότζεκτ της μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας σε ξένους επενδυτές «τρέχει» και μέχρι τις οριστικές εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο, στα μεταγραφικά έχει μπει άνω τελεία. Το ιδανικό πάντως για τον Βόλο θα ήταν η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός ακόμα επιθετικού που θα μπορεί να παίζει αν είναι δυνατόν και στην αριστερή πτέρυγα.

Πλέον η προσοχή του Λόπεθ και των παικτών του στρέφεται στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία για την επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το θετικό για τον Λόπεθ έχει να κάνει με το γεγονός ότι Τέκιο, Τσοκάνης και Κρητικός έχουν επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αν μπουν στην αποστολή, τότε το μοναδικό πρόβλημα θα έχει να κάνει με τον Μπουένο, ο οποίος λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού δύσκολα φαίνεται ότι θα προλάβει.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button