Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: Φημολογία για Φέστα και Ντόστανιτς

Θέμα προπονητή υπάρχει στην ΑΕΛ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξελίξεις τρέχουν.

Θέμα προπονητή υπάρχει στην ΑΕΛ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξελίξεις τρέχουν.

Η ομάδα φαίνεται να θέλει ένα ηλεκτροσόκ και αυτό σκέφτεται και ο Αλέξης Κούγιας. Ακόμη δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση, αλλά γίνονται διαβουλεύσεις.

Το θέμα, όμως, δεν είναι απλώς να φύγει ο Γιάννης Τάτσης, αλλά κυρίως το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Μπορεί η ΑΕΛ να είναι ένα μεγάλο μέγεθος, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται δεν είναι εύκολο κάποιος να πάει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στην πόλη υπάρχει έντονη φημολογία πως ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει δύο ονόματα. Αμφότερα γνώριμων στους «βυσσινί» προπονητών. Ο λόγος για τους Ράτκο Ντόστανιτς και Τζανλούκα Φέστα. Και οι δύο έχουν να επιδείξουν έργο από το πέρασμά τους από την ΑΕΛ.

Βλέποντας φυσικά την όλη κατάσταση δεν θα αργήσουν να προταθούν και διάφοροι προπονητές. Σε πρώτη φάση, όμως, ο Αλέξης Κούγιας φαίνεται να προτιμά άνθρωπο που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις από την Ελλάδα, εάν τελικά κλειδώσει η αλλαγή προπονητή. Το βέβαιο είναι πως η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης έχει βάλει στην πρίζα τους ανθρώπους της ΑΕΛ και το βράδυ αναμένεται να είναι μεγάλο…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button