Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αποθεώνουν Μπουλούτ στη Γαλατά(pic)

«Έφαγε» τον Ιγκόρ Τούντορ και αποθεώνεται στην Τουρκία.

Ο Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος πάντα έχει τις κεραίες του στραμμένες στην Ελλάδα στην πρώτη του δουλειά ως χεντ-κόουτς εντυπωσιάζει με την Μαλάτιασπορ!

Ο άλλοτε άσος των Πανιωνίου, Ολυμπιακού, Ολυμπιακού Βόλου, ΟΦΗ και Βέροιας για τρεις σεζόν βρέθηκε στο πλευρό του Αμπντουλάχ Αβτσί στην Μπασάκσεχιρ με την τελευταία να εξελίσσεται σε ανερχόμενη δύναμη του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Ο Μπουλούτ, ο οποίος θεωρούσε πως είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή ανέλαβε πριν από περίπου τρεις μήνες την Μαλάτιασπορ.

Υπό την καθοδήγηση του Ερόλ Μπουλούτ, η τουρκική ομάδα μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο φτάνοντας στο σημείο να αναρριχηθεί στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα στο τελευταίο ματς επικράτησε 2-1 της Γαλατασαράι αποτέλεσμα που είχε ως συνέπεια να απομακρυνθεί ο Ιγκόρ Τούντορ από τον πάγκο των «λιονταριών».

Ο 42χρονος τεχνικός έχει βελτιώσει κατακόρυφα την αγωνιστική εικόνα της Μαλάτιασπορ και δικαιολογημένα γνωρίζει την αποθέωση από τον τουρκικό Τύπο.

Ο Μπουλούτ, ο οποίος συχνά-πυκνά επισκέπτεται την Ελλάδα έχει εκφράσει την επιθυμία να εργαστεί και ως προπονητής στη χώρα μας κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button