Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έτσι «σόκαρε» τη Τσέλσι η Γουέστ Χαμ!(vid)

Είχε να κερδίσει εδώ και δύο μήνες… αλλά τελικά κέρδισε η Γουέστ Χαμ και μάλιστα σε «ντέρμπι» του Λονδίνου με την Τσέλσι.

Η μεν Γουέστ Χαμ είχε να κερδίσει για περίστερο από δύο μήνες, η δε Τσέλσι ήταν αήττητη από τις 14 Οκτωβρίου.

Κι όμως τα «σφυριά» πήραν «χρυσό» τρίποντο στο Λονδρέζικο ντέρμπι με τους «μπλε» του Κόντε», νικώντας με 1-0 χάρις σε γκολ του Αρναούτοβιτς στα πρώτα λεπτά. Βαθιά ανάσα για τον ομάδα του Ντέιβις Μόγιες, ενώ η Τσέλσι χάνει την επαφή της με την κορυφή.

Η Γουέστ Χαμ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό «σόκαρε» την Τσέλσι. Ο Αρναούτοβιτς άλλαξε όμορα με τον Αντόνιο και με όμορφο πλασέ εντός περιοχής έκανε το 1-0. Στο 29’ ο Αντριάν πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Καντέ και Τζαπακόστα ενώ στο 34’ η κεφαλιά του Μοράτα πέρασε μόλις έξω.

Στο 58ο λεπτό το σουτ του Τζαπακόστα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 83’ ο Μοράτα μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα εκτός τέρματος. Το ίδιο σκηνικό και στο 83’ με πρωταγωνιστή τον Αζάρ αυτή τη φορά και την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Ριντ, Ογκμπόνα, Σαμπαλέτα, Κρέσγουελ, Νόουμπλ, Ομπιάνγκ, Μαζουακού, Λανσίνι, Αρναούτοβιτς (69’ Σακό), Αντόνιο (79’ Αγιού)

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Κρίστενσεν Τζαπακόστα (64’ Γουίλιαν), Καντέ, Σεσκ, Μπακαγιόκο (46’ Πέδρο), Αλόνσο (55’ Μόουζες), Αζάρ, Μοράτα

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button