Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Φευγάτος» ο Μπα: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι άλλο στην Ελλάδα»

Ο Ουσεϊνού Μπα βρίσκεται ήδη σε φάση αποθεραπείας μετά την επέμβαση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα στη μέση, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει και... έτοιμος για την Premier League.

Ο Ουσεϊνού Μπα βρίσκεται ήδη σε φάση αποθεραπείας μετά την επέμβαση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα στη μέση, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει και… έτοιμος για την Premier League.

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ουσεϊνού Μπα, όπου χειρουργήθηκε για να ξεπεραστεί το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπώρησε όλη σχεδόν τη χρονιά. Από εκεί μάλιστα μίλησε στους συμπατριώτες του για το μέλλον, δηλώνοντας έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι άλλο στην Ελλάδα, όπου κατέκτησα το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική φορά. Νιώθω έτοιμος για την Premier League, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, όλα είναι φήμες. Εγώ συγκεντρώνομαι στο να ολοκληρωθεί η σεζόν για την ομάδα μου. Πρέπει να την ολοκληρώσουμε με καλό τρόπο με τον τελικό του Κυπέλλου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σενεγαλέζος στόπερ.

Σημειώνεται βεβαίως πως η σεζόν για τον ίδιο έχει ουσιαστικά τελειώσει αφού δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι τις 22 Μαΐου όταν και θα διεξαχθεί ο τελικός.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button