Άλλα αθλήματαΓενικά

«Κληρώνει» για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, αργούν τα γυμναστήρια

Το «όχι» της επιτροπής στο άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ, η σύσκεψη που θα κρίνει το άνοιγμα και τι γίνεται με τα γυμναστήρια.

Το «όχι» της επιτροπής στο άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ, η σύσκεψη που θα κρίνει το άνοιγμα και τι γίνεται με τα γυμναστήρια.

Το στίγμα του για το τί γίνεται με έναν από τους κλάδους που έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα, αυτό των πρακτορείων ΟΠΑΠ, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί του Σαββάτου, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ «Καλημέρα».

Όπως είπε λοιπόν ο Υπουργός Ανάπτυξης, η εισήγηση που έκανε στην σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς ήταν να συμπεριληφθούν και αυτά στις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν τα λουκέτα που έχουν βάλει.

Μάλιστα, δικαιολόγησε την πρότασή του αυτή λέγοντας πως θεωρεί οτι ο συγκεκριμένος κλάδος μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, ενώ παράλληλα επειδή αρκετός κόσμος, επιλέγει τα πρακτορεία ΟΠΑΠ για να πληρώσουν λογαριασμός, θα αποσυμφορηθεί η κατάσταση με τις ουρές στις τράπεζες.

Ωστόσο, οι λοιμωξιολόγοι ήταν επιφυλακτικοί με αυτό και έτσι, σύμφωνα με τα όσα είπε, δεν άναψαν το… πράσινο φως για να ανοίξουν. Την Παρασκευή όμως το θέμα θα ξανατεθεί στην καθιερωμένη σύσκεψη και όπως άφησε να εννοηθεί είναι πιθανό να ανοίξουν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Τι γίνεται με τα γυμναστήρια

Ένα από τα θέματα που τέθηκαν στον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν και αυτό των γυμναστηρίων, τα οποία μαζί με την εστίαση έχουν υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα.

Όπως είπε λοιπόν ο Υπουργός, το άνοιγμά τους αργεί ακόμα, καθώς η γυμναστική σε κλειστό χώρο, σημαίνει γρήγορες και δυνατές αναπνοές, αλλά και πολλά σταγονίδια.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει, εύκολα μπορεί να μετατρέψουν τον χώρο σε εστία υπερμετάδοσης.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button