Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γαλανόπουλος: «Και τώρα Λαμία!»

Ιδιαίτερη αναφορά στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος, έκανε ο μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ιδιαίτερη αναφορά στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία έκανε ο μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο μέσος της ΑΕΚ μιλώντας μετά το ματς στη ΝΟVA τόνισε πως σημαντικό ηταν για τον ίδιο το τέρμα που σημείωσε σήμερα, ενώ αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί του Παναιτωλικού, όσο και για τα ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Αναλυτικά:

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Νομίζω είναι καθοριστικό το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Μπαίνεις στο δεύτερο και είχε πιο ουσιαστικός. Κάναμε δεύτερη νίκη σερί και πάμε ως το τέλος νικηφόρα. Ειχαμε τον έλεγχο σε ολη τη διάρκεια. Ηταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε. Το κάναμε από στημένη φάση».

Για το ματς Κυπέλλου;

«Όταν σου έχει μείνει μόνο το Κύπελλο είναι λογικό να έχεις εκεί το μυαλό σου. Όμως είδαμε και σήμερα ότι παίξαμε σοβαρά. Θέλουμε να πάρουμε ένα προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, γιατι είναι δύσκολη έδρα η Λαμία. Θέλουμε να το καθαρίσουμε από το πρώτο ματς».

Για τους Σιμόες, Κρίστιτσιτς;

«Είναι πολύ καλοί παίκτες με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Ο ενας μπορεί να το κοντρολάρει, ο άλλος να το δημιουργήσει».

Για το δεύτερο γκολ του με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα που έτυχε να είχε σκοράρει και το πρώτο με τον Παναιτωλικό;

«Το θυμάμαι. Ηταν ένα δραματικό παιχνίδι με τη βροχή. Ημουν χαρούμενος που σκόραρα τότε, αλλά λυπημένος που χάσαμε. Ηταν ένα γκολ που το έψαχνα. Ηθελε να ανέβω ψυχολογικά. Ειμαι ευτυχισμένος που βοήθησα να πάρουμε τη νίκη. Το έψαξα το γκολ. Πατούσα περισσότερο περιοχή. Ειχα πιο ελεύθερο ρόλο, το είχα συζητήσει με τον προπονητή».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button