Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: Ανατροπή έκπληξη – Ο Τάτσης μένει στον πάγκο και έρχονται μεγάλες αλλαγές!

Μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (16/1) η απόφαση του Κούγια ήταν ειλημμένη, ωστόσο όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή #slgr #ΑΕΛ

Μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (16/1) η απόφαση του Κούγια ήταν ειλημμένη, ωστόσο όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή.

Η ΑΕΛ θα συνεχίζει με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο της! Μάλιστα, αυτή την στιγμή το προπονητικό τιμ βρίσκεται στα αποδυτήρια και υπάρχει μία μεγάλη συζήτηση-ανάλυση για το μέλλον της ομάδας.

Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αλέξης Κούγιας ήταν σκασμένος και θεωρούσε ότι έπρεπε να πάει σε αλλαγή προπονητή, με τον Έλληνα κόουτς να είναι ενήμερος για το διαζύγιο.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ξεκίνησε τη διαδικασία ανεύρεσης νέου τεχνικού, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να δέχεται κρούση και τον Τζανλούκα Φέστα να έχει βολιδοσκοπηθεί προ ημερών.

Ο Σέρβος προπονητής μάλιστα, φέρεται να μίλησε με γνωστούς και φίλους, σε μία προσπάθεια να ενημερωθεί για την ατμόσφαιρα και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Ωστόσο δεν θεώρησε ιδανική επιλογή να επιστρέψει ξανά στους «βυσσινί».

Το ανανεωμένο ρόστερ της ΑΕΛ θα την αλλάξει

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις, οι «βυσσινί» κατέληξαν πως η τόσο κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο πρωτάθλημα και οι λιγοστοί βαθμοί, δεν έχουν να κάνουν κυρίως με τον προπονητή, αλλά με τους ποδοσφαιριστές.

Η απόφαση πλέον, έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό και την ανανέωση που θα… υποστεί αναγκαστικά, προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έχουν ήδη, αποκτηθεί οι Τσόσιτς, Κολομπίνο, Καρανίκας και αναμένεται να ανακοινωθούν οι Ακούνια, Χουσίνο, Μαξιμένκο και Αμπουμπακαρί.

Και θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες. Αυτό συνεπάγεται και διαζύγια με ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να βοηθήσουν πρακτικά. Μούζεκ και Πλατέλλας βρίσκονται στην έξοδο, Γιουνές και Ντουρμισάι επίσης στη λίστα…

Εν κατακλείδι, ο Γιάννης Τάτσης θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και με την έλευση όλων των νέων αποκτημάτων, στην ΑΕΛ θεωρούν ότι θα αλλάξει η βαθμολογική κατάσταση και η ομάδα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς, παρά τα λάθη που έχει κάνει, απέδειξε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ότι ακόμα και αν έβαλε στο ματς όλους τους μεσοεπιθετικούς που έχει η ομάδα στο ρόστερ, τόσο δημιουργικά, όσο και στο σκοράρισμα το πρόβλημα είναι άλυτο.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button