Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ρος!

Από την ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σαντ Ρος.

Στο μισό εκατομύριο ευρώ ανέβασε την προσφορά της στην ΑΕΚ για τον Χάουαρντ Σαντ Ρος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έκανε δικό της τον Κουβανό γκαρντ/φόργουορντ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε εκκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Ένωση προσφέροντας το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, το οποίο ανέβασε εν συνεχεία στις 300 χιλιάδες ευρώ και τελικά η συμφωνία «έκλεισε» στις 500 χιλιάδες ευρώ!

Αυτή είναι η πρώτη πώληση παίκτη επί εποχής Μάκη Αγγελόπουλου στην ΑΕΚ. Μια πώληση που αποφέρει στο ταμείο της Ένωσης το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ, καθώς εκτός από τις 500 χιλιάδες ευρώ που θα λάβει για την παραχώρηση του παίκτη, θα έχει και το όφελος των 200 χιλιάδων ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του για την τρέχουσα σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, αναζητούσε τον αντικαταστάτη του τραυματία Ουίλ Κλάιμπερν, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του Σαντ Ρος. Ο Χάουαρντ Σαν Ρος δεσμεύτηκε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου συν για έναν ακόμη χρόνο (2020-21), με απολαβές για τη δεύτερη σεζόν 700 χιλιάδες ευρώ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button