ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το σχόλιο του Γρηγορίου μετά το Βόλος – Λαμία

Δείτε τι ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΣ Λαμία, ο προπονητής των «κυανόλευκων», Μιχάλης Γρηγορίου. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #slgr #nova #δηλώσεις

Δείτε τι ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία, ο προπονητής των «κυανόλευκων», Μιχάλης Γρηγορίου. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #slgr #nova #δηλώσεις

Ευχαριστημένος από τον βαθμό εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς με τον Βόλο ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια, αποκαλύπτοντας πως θα γίνουν ακόμη 2 μεταγραφές. Το μήνυμα που έστειλε για την επανέναρξη της Football League.

Αναλυτικά δήλωσε:

‘Ενα ματς που τα είχε όλα. Ένα παιχνίδι στο οποίο στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει 2 και όχι 1 γκολ, βάσει ευκαιριών. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μέτρα ο Βόλος, δημιουργήσαμε και εμείς αρκετές φάσεις, μείναμε με 10 αλλά ακόμη και έτσι τα παιδιά έδειξαν ότι ήθελαν να πάρουν το τρίποντο, χάσαμε τετ-α-τετ, είχαμε ευκαιρίες, αντίστοιχα όμως είχαν ευκαιρίες και οι γηπεδούχοι για να πάρουν το τρίποντο.

Στον ίδιο παρονομαστή κινούμαστε, όπως είπαν και μετά το ματς με τον Ατρόμητο, κάθε 3 μέρες έχουμε παιχνίδι. Ήταν το 5ο ματς σε 13 μέρες, μετά από καραντίνα 12 ημερών. Θα το λέω συνέχεια γιατί είναι αφενός πρωτόγνωρο και αφετέρου θέλω να επιβραβεύσω τους ποδοσφαιριστές μου γιατί κάνουν τρομερή προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με τον έναν βαθμό είμαστε στενοχωρημένοι αλλά τουλάχιστον τον πήραμε, εν αντιθέσει με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο που δεν πήραμε τίποτα. Συνεχίζουμε, ο δρόμος είναι μακρύς και εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτό το πλάνο για να κάνουμε στο τέλος ταμείο και να δούμε τι καταφέραμε.

Αν είναι οδηγός η εικόνα και για τις μεταγραφές: Περιμένουμε και άλλα παιδιά αλλά σίγουρα ο Ταϊρόν και ο Τζανδάρης είναι δύο από τις μεταγραφές που ενσωματώθηκαν νωρίς, πριν τον Γενάρη στην ομάδα και έχουν δέσει με την υπόλοιπη ομάδα και αποδίδουν και καλά. Αντίθετα και ο Μπιάρνασον και ο Μπα θα χρειαστούν λίγο ακόμα χρόνο συμμετοχής. Περιμένουμε ακόμη έναν- δύο ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ και να πορευτούμε έχοντας και ποσοτικές και ποιοτικές λύσεις ώς το τέλος.

Για την συνέχεια: Είναι κομβικά όλα τα ματς. Έχω πει ότι η ομάδα πρέπει να κυνηγά παντού βαθμούς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Οπότε όταν καλείσαι να πάρεις βαθμούς για να σώσεις την κατηγορία, δεν έχεις να επιλέξεις παιχνίδια. Προφανώς με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με έμας έχουν διπλή σημασία. Αλλά όταν κυνηγάς ένα στόχο πρέπει να παίρνεις παντού βαθμούς.

Θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που οφείλουμε να κάνουμε όλοι οι Έλληνες προπονητές, στη συμπαράσταση στους συναδέλφους μας στην Football League. Και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Βλέπετε ότι ξεκινώντας χθες η Super League 2 υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας, το ίδιο θα ήθελα, κάνοντας έτσι μια έκκληση να γίνει και με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Να τελείωσει η μάστιγα του κορωνοϊού και να προσφέρουμε στον κόσμο αυτές τις δύο ώρες, που είναι από τα λίγα που μπορούν να τον διασκεδάσουν πλέον.

Απόδοση Δηλώσεων: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button