ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τζανετόπουλος: “Σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς ήμασταν καλοί – Η πολιτεία να δώσει το ΟΚ για την Football League”

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα μας ήταν σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς καλή ωστόσο τυχερή που δεν πλήρωσε το αριθμητικό της μειονέκτημα και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. #slgr #δηλώσεις #ΠΑΣ_Λαμία #Τζανετόπουλος

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα μας ήταν σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς καλή ωστόσο τυχερή που δεν πλήρωσε το αριθμητικό της μειονέκτημα και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά δήλωσε:

Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να ξεκινήσω από το γεγονός ότι επιτέλους είδαμε ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Super League 2 και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Υπάρχουν όμως και άλλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αυτοί της Football League. Είμαστε στο πλευρό τους και ελπίζουμε η πολιτεία να κάνει κάτι και για αυτό και να ξεκινήσει και το δικό τους πρωτάθλημα. Όσον αφορά το ματς, ήμασταν σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι πολύ καλοί, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και όταν δεν σκοράρεις εύκολα, ειδικά στα εκτός, δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη. Ευτυχώς στο τέλος μετά την αποβολή δεν το πληρώσαμε.

Για το τι πρέπει να αλλάξει: “Έχει αλλάξει ήδη η ψυχολογία μας, νομίζω φαίνεται αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να έχουμε πίστη και τα αποτελέσματα θα έρθουν, είμαι σίγουρος για αυτό…”

Απόδοση Δηλώσεων: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button