Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σκάλωσε» ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στο Συμβούλιο της ΕΠΟ

Άνθρακες αποδείχτηκε για τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ προερχόμενου από τη Σούπερ Λίγκα, ο οικονομικός απολογισμός που συζητήθηκε στο συμβούλιο της ομοσπονδίας την Παρασκευή.

Μάταια ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναζήτησε τους μισθούς των μελών της ΚΕΔ στα έξοδα της επιτροπής. Όταν διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν και αφού καταψήφισε τον οικονομικό απολογισμό είπε: έχω ρωτήσει εδώ και οκτώ μήνες ποιοι είναι οι μισθοί των μελών της ΚΕΔ και δεν έχω πάρει απάντηση.

Λίγο αργότερα όταν διαβάστηκαν τα έξοδα λειτουργίας της ΕΠΟ, ζήτησε να μάθει τους μισθούς του προσωπικού, και τότε πετάχτηκε κάποιος και του υπενθύμισε την ισχύ του ευρωπαϊκού νόμου περί των προσωπικών δεδομένων!

Είναι πάντως άξια σχολιασμού η εμμονή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού για να πληροφορηθεί πόσα εισπράττουν τα μέλη της ΚΕΔ, δεδoμένου ότι δεν είχε εκδηλωθεί παρόμοια σπουδή τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή επί των διοικήσεων της ΕΠΟ τις οποίες στήριζε ο Ολυμπιακός και επί των ημερών τους γέμιζε χωρίς άγχος την τροπαιοθήκη του.

Εκτός αν στα χρόνια της κυριαρχίας του στην ΕΠΟ δεν χρειαζόταν να αιτείται στα ΔΣ τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και των μελών της ΚΕΔ και μπορούσε να λαμβάνει γνώση άμεσα και εκτός πρωτοκόλλου…

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button