ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Δεν υπάρχει πέναλτι στον Ντέλετιτς / Σωστά αποβλήθηκε ο Σέρβος!»

Ο τηλεδιαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΣ Λαμία. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Ο τηλεδιαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Ο καθηγητής διαιτησίας αλλά και τηλεδιαιτητής, Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε την διαιτησία του Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ και τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία.

Αυτό που υπογράμμισε ο τηλεδιαιτητής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinSport-FM, είναι πως σωστά αποβλήθηκε ο Μίλος Ντέλετιτς με δύο κίτρινες κάρτες, ενώ δεν υπάρχει πέναλτι ούτε στο 14΄αλλά και ούτε στο 30΄.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:

Βόλος-Λαμία (Μπέμπεκ): Ο Κροάτης δεν έδειξε κάτι φοβερό και διαφορετικό από τους Έλληνες διαιτητές, όπως και στο Άρης-ΑΕΚ. Παρότι έκανε λάθος στην αλλαγή του Ανσαριφάρντ η ΚΕΔ τον κράτησε και στο ματς του Βόλου. Στο 14’ ο Ντέλετιτς έπεσε για να πάρει πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Στο 30’ η Λαμία ζήτησε ένα πέναλτι και σωστά δεν δόθηκε. Στην ισοφάριση της Λαμίας αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει φάουλ νωρίτερα. Στο 67’ αποβλήθηκε ο Ντέλετιτς έχοντας πάρει κίτρινη για τον πανηγυρισμό του στο γκολ. Σωστά πήρε και τις δύο κάρτες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button