Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σιωπηρή τιμωρία ο Ζιντάν σε Μπέιλ

Διαβάστε τι ήταν αυτό που ενόχλησε τον Γάλλο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δημοσίευμά της, η ισπανική εφημερίδα AS αποκαλύπτει τον λόγο που ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι δυσαρεστημένος με τον Γκάρεθ Μπέιλ, με αποτέλεσμα ο Ουαλός άσος να μένει εκτός αποστολής στο ματς με τη Μάλαγα και να παίζει μόλις 21 λεπτά με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Γάλλος προπονητής κρίνει πως ο Μπέιλ είναι αδιάφορος και πείστηκε με περιστατικο που εκτυλίχθηκε στη ρεβάνς με τη Γιουβέντους. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η αγωνιστική εικόνα του Μπέιλ ήταν απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο και στα αποδυτήρια ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλησίασε τον συμπαίκτη του και του ζήτησε να γίνει πιο ενεργητικός και παθιασμένος. Ο Μπέιλ απλώς χαμογέλασε, ο Ζιντάν είδε το σκηνικό και έκρινε πως ο παίκτης δεν έχει την ψυχολογία που χρειάζεται για ένα τέτοιο κρίσιμο ματς. Για αυτό, άλλωστε, πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τον Μπέιλ, από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, και πέρασε στη θέση του τον Βάσκεθ.

Μετά τη ρεβάνς, ο Ζιντάν είχε αποφασισει να επιβάλει σιωπηρή τιμωρία στον Μπέιλ για αυτό και ο αποκλεισμός από την αποστολή για το ματς με τη Μάλαγα, για αυτό και τα μόλις 21 λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button