ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι τελικές έρχονται εύκολα πλέον αλλά το γκολ… αντιστέκεται!

Έντεκα τελικές προσπάθειες σε εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Λαμία... είχαμε καιρό να δούμε. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #slgr #στατιστικά

Έντεκα τελικές προσπάθειες σε εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Λαμία… είχαμε καιρό να δούμε. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #slgr #στατιστικά

Το θέμα είναι όμως για ακόμη μία φορά το γκολ!

Στο 1-1 έμεινα τελικά ο ΠΑΣ Λαμία με τον ΝΠΣ Βόλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. Και λέμε τελικά γιατί αν έβλεπε κάποιος το πρώτο ημίχρονο του αγώνα και παρακολουθούσε την ομάδα του Γρηγορίου να «σφυροκοπά» την εστία του Κλέιμαν, θα πίστευε πως το τελικό σκορ θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

Μπορεί στο τέλος, ο Βόλος να μέτρησε 12 τελικές προσπάθειες, παρόλο αυτά τις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ τις είχε η Λαμία… και μάλιστα τις είχε και πολλές!

Τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες με δοκάρι, τετ α τετ και σουτ είχαν οι Αραμπούλι, Ρόμανιτς και Μπα. Αυτός που σκόραρε τελικά όμως ήταν ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος είχε γενικά καλή εμφάνιση, μέχρι που αποβλήθηκε.

Η «κυανόλευκη» ομάδα πλέον δημιουργεί απειλητικές φάσεις, φτάνει μπροστά από το αντίπαλο τέρμα, όμως δεν τελειώνει σωστά την προσπάθειά της. Δεν έχει το γκολ και για τον λόγο αυτό φέτος έχει χάσει αρκετούς βαθμούς.

Η συνολική εικόνα της Λαμίας έχει διορθωθεί προς το πολύ καλύτερο, όμως πρέπει να σταθεί και λίγο τυχερή όσο αφορά το γκολ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button