Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι… στο «ρελαντί» η Πελασγία! (φωτογραφίες+βιντεο)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο της κατηγορίας, ο Πελασγιακός επικράτησε με 3-0 σκορ του Α.Ο Γλύφας.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο της κατηγορίας, ο Πελασγιακός επικράτησε με 3-0 σκορ του Α.Ο Γλύφας.

Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Απόγευμα Κυριακής με ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του Πελασγιακού και την ομάδα του Α.Ο Γλύφας.

Ένα ντέρμπι που έμεινε σε πολύ ήπιους ρυθμούς με την ομάδα του Πελασγιακού να κερδίζει με 3-0 και να κρατά την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας.

Μόλις στο 3 λεπτό ο Ράπτης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Λαθούρη αλλά εκείνος απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του κρατώντας το 0-0.

Στο 5 λεπτό ο Μάνος πασάρει στον Τσιριγκούλη για τους γηπεδούχους μέσα στην περιοχή αυτός προσπάθησε να σουτάρει αλλά μετά από κόντρα στην άμυνα κατέληξε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ράπτης και πάλι από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα μέσα στην περιοχή ο Τσιριγκούλης προσπάθησε να σουτάρει ξανά αλλά χτύπησε αέρα και ο Φλώρος έδιωξε μακριά τον κίνδυνο από την άμυνα της Γλύφας.

Στο 27 λεπτό Μάνος και Ράπτης συνεργάστηκαν με τον δεύτερο να πλασάρει στην δεξιά πλευρά του Λαθούρη κάνοντας το 1-0, το οποίο παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Πελασγία του προπονητή Κούκλη ανέβασε στροφές και στο 53 λεπτό ο Μάνος πέρασε από την αριστερή πλευρά πάτησε περιοχή από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι αλλά δεν βρέθηκε κανένας εκεί για να σουτάρει, με αποτέλεσμα ο Ζωγραφάκης να μαζέψει την μπάλα.

Στο 63 λεπτό ένα όμορφο γκολ από το Μάνο, με τον Μήτσιο από την αριστερή πλευρά να δίνει τη μπάλα πάνω στην γραμμή και σέντερ φορ των «πρασίνων» με τακουνάκι έκανε το 2-0.

Στο 69 λεπτό ο Μάνος και πάλι έκανε την επέλαση προς την αντίπαλη άμυνα κόπηκε αλλά δίπλα του ήταν ο Τσιριγκούλης ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ:

ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button