Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σε τραπ βίντεο-κλιπ ο Ροναλντίνιο με λεφτά και ημίγυμνα μοντέλα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τους στόχους του νέου εγχειρήματος

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τους στόχους του νέου εγχειρήματος

Λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του, για πλαστό διαβατήριο, ο Ροναλντίνιο συμμετείχε σε video-clip τραπ μουσικής, προφανώς φίλων του, όπου εμφανίζεται με μπάλα, αλλά το θέμα είναι οι γυναίκες, τα λεφτά και τα ποτά…

Το project στο οποίο συμμετέχει και μέσω του οποίου θέλει να βοηθήσει νέους καλλιτέχνες ν’ αναδειχθούν στο συγκεκριμένο είδος μουσικής, ονομάζεται Tropa de Bruxo (θίασος του Μάγου στα ελληνικά).

“Η σάμπα και η παγόδα ήταν πάντα μαζί μου γιατί βρίσκονται κοντά στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι επίσης κοντά στη rap, το hip hop και την τραπ”, είπε ο Βραζιλιάνος πάλαι ποτέ σταρ σε συνέντευξη του στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «SportbuzzUOL». Ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε στους στόχους του νέου του εγχειρήματος.

“Το Tropa de Bruxo είναι ένα project ανάμεσα σε μένα και στο Wusta Studio. Θέλω να αναδείξω νέους καλλιτέχνες, αλλά και να ωθήσω ακόμα και ήδη γνωστούς μουσικούς να γίνουν καλύτεροι. Η μουσική ήταν πάντα κομμάτι της ζωής μου και μεταμορφώνω κομμάτια της καθημερινότητας μου σε μουσική. Οπότε, μπορείτε να περιμένετε πολλές συνεργασίες, σε συνδυασμό βέβαια με τα οκτώ τραγούδια που θα κάνουμε. Θέλω όλοι να ασχοληθούν με την trap μουσική”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ροναλντίνιο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button