ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γνώριμα πρόσωπα στον Απόλλων Λάρισας!(pics)

Γνώριμα πρόσωπα θα συναντήσει ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας. Το pregame του αγώνα ξεκινάει από το LamiaSports.

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο Στάδιο Αλκαζάρ απέναντι στον Απόλλων Λάρισας, στις 17:15.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επιβάλλεται να πάρει τη νίκη αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού, καθώς έχει αυτή την στιγμή από τρεις βαθμούς με τον Απόλλων.

Το LamiaSports όπως κάθε φορά σας βάζει στο κλίμα πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΣ, με θέματα προϊστορίας, στοιχηματικές αποδόσεις, παίκτες ορόσημα καθώς και αφιερώματα για ποδοσφαιριστές που φορέσανε τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Πάμε να δούμε τώρα, τι κοινό έχουν ο ΠΑΣ Λαμία και ο Απόλλων Λάρισας. Τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αυτή την στιγμή στην ομάδα της Λάρισας και έχουν περάσει και από τον Φθιωτικό σύλλογο.

Ας τους δούμε έναν-έναν:

Γιάννης Φιρινίδης

Ο Φιρινίδης αγωνίζεται στην ομάδα του Απόλλων Λάρισας από την περσινή περιόδο, όπου ο σύλλογος της Θεσσαλίας αγωνιζόταν στην Γ΄Εθνική. Από τον ΠΑΣ Λαμία πέρασε τη σεζόν 2014-2015 και φόρεσε για 20 αγώνες τη φανέλα και τα γάντια των «κυανόλευκων».

Σωτήρης Τσιλουλής

Επόμενος στη λίστα είναι ο Σωτήρης Τσιλουλής. Ένας ακόμη Λαρισαίος ποδοσφαιριστής ο οποίος πέρασε από τον ΠΑΣ Λαμία. Τη σεζόν 2015-2016 ο Τσιλουλής ήρθε ως ελεύθερη μεταγραφή από τον Εθνικό Σερρών στον ΠΑΣ, της Football League. Στον Απόλλων πήγε φέτος μετά από δύο χρονιές στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μανώλης Καλλέργης

Τρίτος και τελευταίος ο Μανώλης Καλλέργης. Ο ποδοσφαιριστής από την Άμφισσα φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Απόλλων, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Ατρόμητου στη SuperLeague, καθώς και του Φωκικού στη Football League.

Στον ΠΑΣ Λαμία, ήρθε τη σεζόν 2015-2016 ως δανεικός από τον Ατρόμητο, αλλά δεν κατάφερε να κάτι το κάτι παραπάνω.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button