Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μποροβήλος: «Υπήρξε επαφή με Άρη για Μπαράλες, θα δούμε τι θα γίνει»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γ. Μποροβήλος, επιβεβαίωσε πως υπήρξε επαφή με τον Άρη για τη μεταγραφή του Μπαράλες και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γ. Μποροβήλος, επιβεβαίωσε πως υπήρξε επαφή με τον Άρη για τη μεταγραφή του Μπαράλες και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Στο «κάδρο» του Άρη φαίνεται πως παραμένει ο Χερόνιμο Μπαράλες!

Ο επιθετικός του Αστέρας Τρίπολης, που… βγάζει μάτια φέτος (με 9 γκολ), δεν αποκλείεται να ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη μεριά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενδεχόμενο, δε, το οποίο άφησε ανοικτό και ο ίδιος ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος!

Μιλώντας στο Metropolis, τόνισε: «Υπήρξε μια επαφή, από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν ολοκληρώνονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Απαιτούνται κάποιες συζητήσεις, όχι μόνο για το οικονομικό, αλλά και για τον αντικαταστάτη του και την τροποποίηση του ρόστερ. Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει. Δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο παίκτης, εγώ ξέρω για την ΠΑΕ που είμαι πρόεδρος και πρέπει να προασπίσω τα συμφέροντά της. Όταν γίνεται ένα ρόστερ, καλύπτονται κάποιες ανάγκες. Μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μπορεί και όχι. Τίθεται και από μόνο του το χρονικό περιθώριο από το τέλος των μεταγραφών. Τις επόμενες μέρες θα αποσαφηνιστεί».

Για το αν θα παίξει ο 34χρονος στην επερχόμενη αναμέτρηση Κυπέλλου των δύο ομάδων, σημείωσε: «Είναι λίγο επιβαρυμένος από τα συνεχή παιχνίδια και έχει μια ενόχληση. Ο Άρης τελευταία δεν έχει πάρει αποτελέσματα, αλλά στο ματς της Κυριακής είχε καλή απόδοση που, όμως δεν αποτυπώθηκε στο σκορ. Τα παιχνίδια Κυπέλλου έχουν ιδιομορφία. Το αυριανό είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Έχει και ρεβάνς, εμείς θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Είναι πολύ καλός στην έδρα του ο Άρης, το γεγονός ότι δεν έχει καλά αποτελέσματα δεν λέει κάτι, αυτά αλλάζουν. Πάντα στο Κύπελλο φροντίζεις να μην δεχθείς και μετά να βάλεις ένα τέρμα, γιατί τα εκτός γκολ έχουν άλλη βαρύτητα. Ο Αστέρας έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρουν οι διακρίσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Κύπελλο, ενώ και η εξάδα είναι μέσα στις δυνατότητες μας. Απλώς είναι δύσκολο εγχείρημα η έξοδος στην Ευρώπη».

Κλείνοντας, δε, διέψευσε τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για ενδιαφέρον του Αστέρα για την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button