ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σχόλιο του Κλάτενμπεργκ για το γκολ της Λαμίας στο Βόλο! (vid)

Τις επίμαχες φάσεις της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, σχολίασε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Δείτε τι είπε για το ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΣ Λαμία. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #ΚΕΔ #ΕΠΟ

Τις επίμαχες φάσεις της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, σχολίασε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Δείτε τι είπε για το ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #ΚΕΔ #ΕΠΟ

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από τη 17η αγωνιστική της Super League:

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής, πήρε το μέρος του Κροάτη ρέφερι Μπέμπεκ, όσο αφορά τη φάση του γκολ του Ντέλετιτς, λέγοντας πως η επαφή που υπήρχε μεταξύ του Ρόμανιτς και του Ντεντάκη είναι φυσιολογική.

Διαβάστε επίσης

Back to top button