Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σοκ στον Παναθηναϊκό με Κουρμπέλη / Εκτός για έναν μήνα!

Χάνει και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. #slgr1 #Παναθηναϊκός #Κουρμπέλης #περαστικά

Χάνει και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. #slgr1 #Παναθηναϊκός #Κουρμπέλης #περαστικά

Σοκ με Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο αρχηγός της ομάδας αποφασίστηκε να υποβληθεί την Τετάρτη σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες!

Μέγα πλήγμα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον αρχηγό του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα και θα χάσει τα ματς με ΟΦΗ, Βόλο, Λαμία, Ατρόμητο και Ολυμπιακό!

Ο διεθνής μεσοαμυντικός θα υποβληθεί την Τετάρτη στο νοσοκομείο Υγεία σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό καθώς υπέστη υποτροπή σε χειρουργείο που είχε πραγματοποιήσει πριν από επτά χρόνια!

Ο οργανισμός του αρχηγού του Παναθηναϊκού δεν ανταποκρίθηκε στη συντηρητική αγωγή που πραγματοποίησε για μεγάλο χρονικό διάστημα και από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις συνεχίζονταν αποφασίστηκε να προβεί στη συγκεκριμένη επέμβαση προκειμένου να αποκαταστήσει οριστικά το πρόβλημά του.

Για τον Παναθηναϊκό η απώλειά του είναι ένα σοκ και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για τέσσερις εβδομάδες.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button