ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο κάδρο του ΠΑΣ Λαμία ο Τζέιμς Μάντζρεκαρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από Αθήνα, ο ΠΑΣ Λαμία φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Τζέιμς Μάντζρεκαρ. #slgr #ΠΑΣ_Λαμία #μεταγραφή

Σύμφωνα με δημοσίευμα από Αθήνα, ο ΠΑΣ Λαμία φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Τζέιμς Μάντζρεκαρ. #slgr #ΠΑΣ_Λαμία #μεταγραφή

Τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΣ Λαμία δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό και όπως είναι λογικό καθημερινά θα βγαίνουν ονόματα που είτε έχουν προταθεί είτε εξετάζονται από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ένα τέτοιο όνομα είναι αυτό του κεντρικού αμυντικού της Μίντιλαντ, Τζέιμς Μάντζρεκαρ.

Διαβάστε το άρθρο

Μεταγραφών συνέχεια για τη Λαμία. Οι άνθρωποί της το έχουν πάρει απόφαση πως θα παλέψουν μέχρι τέλος για την παραμονή στη Super League 1 και κάπως έτσι η ενίσχυση δεν σταματάει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κίνηση του Πίτι. Μπορεί ο Ισπανός να ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΛ, αλλά στο παρά ένα φαίνεται πως η Λαμία μπήκε σφήνα και τον έπεισε να γυρίσει. Δεν ήταν και δύσκολο, άλλωστε, αυτό. Η σχέση του με ανθρώπους των «κυανόλευκων» είναι εξαιρετική.

Με τον Ταϊρόν να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία ενδεχομένως να υπήρξε η σκέψη πως δεν χρειάζεται τελικά να γίνει στη θέση του επιτελικού χαφ η υπέρβαση. Δεν ήταν και πολλές οι περιπτώσεις ούτως ή άλλως που έπαιζαν αυτό τον καιρό στη συγκεκριμένη θέση. Ο Πίτι έχει δεδομένη ποιότητα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορεί να δώσει λύσεις, γνωρίζει την ομάδα και ταυτόχρονα είναι μία προσωπικότητα που δεν περνάει απαρατήρητη στα αποδυτήρια. Όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους.

Φαίνεται πως μένουν τα τυπικά σε αυτή την υπόθεση και η Λαμία στη συνέχεια στρέφεται στον κεντρικό αμυντικό. Οι περιπτώσεις που έχουν στο τραπέζι είναι 2-3. Μία εξ αυτών και του Μανιρεκάρ Τζέιμς, του 27χρονου αμυντικού της Μίντιλαντ. Φέτος έχει τέσσερις συμμετοχές με την ομάδα του και στα τελευταία ματς όλα δείχνουν ότι βρίσκεται εκτός πλάνων.

Διαβάστε επίσης

Back to top button